perjantai 31. maaliskuuta 2017

Nuhanenä päivittää

Tulipa se lentsu minuunkin, koko perhe yskii nyt täällä kolmiäänisesti ja trööttää nenää. Olen purkanut kylppärin lattiaa ja sieltä paljastui hieman homettakin, ja kun olen homeelle allerginen niin se ei varmaan tehnyt ihan hyvää sekään. Mutta homma jatkuu, hiljalleen hoidan alta pois kaikkia asiat. Laatoitan uudelleen pienemmillä laatoilla että saan kaadon paremmin kuin mitä rakentaessa tein - voi kun olisi silloin älynnyt ajatella omilla aivoilla eikä kaupan ohjeilla, oltais tehty ihan toisenlainen ratkaisu tuohon lattiaan. No mutta, ainakin tuo on helppo korjata, ei ole suuri alue. Olen jynssännyt seiniä puhtaaksi raudasta ja kaikkea muutakin tehnyt, kiitos kortisonin olen kunnommassa kuin uskoinkaan. Ja oli meillä myös sateenkaari!

Eilen pääsin Mänttään katsomaan taas Marita Liulian Kultakausi-näyttelyä, oi miten haluaisin maalata suuuuuuuria kankaita myös! Ihana näyttely, auki vielä muutaman viikon!

Tänään oman vaatimattomaisen näyttelyn ripustus kirjastolle, krööh ja niisk!

Hoolimata gripist minu Uue kunstinäituse päev - raamatukogus jälle aprill jooksul minu pildid ja inglid, näituse nimi on "Ilmutusi" (või visioonid?).

Ei kommentteja: