keskiviikko 11. marraskuuta 2015

Kalahenkilö on iloinen vaikka kipeä

Olen niin ihastuksissani kun saatiin verkot taas järveen ja kalaa tulee! Haukia ja isoja lahnoja, eli kalapyöryköitä luvassa! Unohdan vaan kuvata ne kalat, mutta tässä verkko jossa kokoontui neljä lahnaa vieri vieressä. Olen ihan pollea kalamies eli -henkilö. Ja järvessämme majailee kivijättiläinen, mustine silmineen!

Migreeni on taas alkanut kivun kanssa - kaksi viikkoa menikin uudella estolääkkeellä siten että oli vain kivutonta migreeniä, joskin päivittäin. Harmittaa, mutta ehkä lääkkeen vaihto tai joku auttaa... pitää varata taas aika lääkäriin. Lääkkeitten yhteensopimattomuus hankaloittaa elämää. Vähän niin kuin kärpäset.

Unohdin kertoa, että kerran reissussa jätin kännykän laukkuun ja kirjasin ylös kaikki huomiot matkalta Keuruu-Jyväskylä. Oli aika hauskaa huomata kuinka paljon havaitseekaan bussin ikkunasta.

Täna hommikul saime jälle palju kala ja olen niin rõõmus seepärast!

2 kommenttia:

kosotäti kirjoitti...

Kuulehaa sie kalhenkilö, uusimmas kodin Pellervos ol juttu miehest joka tekee kalan nahast lompakoit ,ne oli tosi upeita, alkakaapa työkii muuttamaa haukii vaikka hatuiks :)
Voi kumpa löytys just se oikia pilleri siulle avuks ja kivut loppus.
Halaus

Maahiska kirjoitti...

Olisikin kiva ja ollaan mietitty vaan pitäisi jaksaa tehdä sit muutakin kuin pikaisesti nylkäistä ja siivota kala... Nyt on jo voimien rajoilla tuon saaliin (suuri tai pieni) käsittely ruokakuntoon! Tiedän yhden jonka morsiuspuku oli kalannahkaa - no se avioliitto olikin aika kalsea sittemmin - ja kalannahkajuttuja olisi kiva tehdä. Haukihattu ei olis huonompi idea lainkaan :)

Luulin jo hetken että tää pää alkaisi olla ihan kuosissa vaan ei tosiaan - kivuton migreeni on kyllä ihan uusi kokemus enkä meinannut edes tajuta että migreeniähän se yhä. Näkö-, puhe, ja muine tuntemusoireineen, pahoinvointeineen... vain kipu puuttui! Kaikkea sitä kuulee.
Halaus otettu vastaan, se lohdutti. Kiitos ystävä!