torstai 29. lokakuuta 2015

Meinaan olla söpö

Sain feresin helman jatkettua ja kauniin nauhankin ompelin siihen. Taas näitä tapu-tapu-hetkiä! Nauhoja oli kaksi mahdollista - kuvassa ei ihan näy, mutta punainenkin olisi sopinut siihen ihan mukavasti. Kapeampaan nauhaan päädyin kuitenkin. Koko komeudesta vielä odottelen kuvaa - vaikka Valamossa sitten saa Ville räpsiä. Säpsää tai sorokkaa minulla ei (vielä) ole - sorokka jonka aloitin on liian pieni minun takkutukalleni.

Toisella puolen seinää valmistuu paramantia - ei mitenkään viime hetkessä? Näistä sitten kuvia myöhemmin lisää.

Kännykässä kuljeksi pari viikkoa kuva saunan seinältä, meinasin etten tee siitä mitään. Vaan tein, kultaa ja hopeaa. Ja onhan se ihan kiva. Jotkut aivan kehuivat. Monikin. Hassua kun itse en tajunnut siinä olevan mitään erikoista.

Nüüd on uus kleid - ja väga kaunis on! Hommikul sõidame Valamosse jälle, nädalavahetuse pidustusi. Ja tööd on ka, arvan. Mulle meeldib jälle olla ilma koristamata, ilma toiduvalmistamist... See on tõesti puhkus!

3 kommenttia:

Kivipellon Saila kirjoitti...

Kaunis fereesi, tuollaisesta olen haaveillut. Se olisi armollinen vartalollekin! Kaavaa vain en ole saanut hankittua! Sorokassa taitaa riittää puuhaa, kirjailetko sen?

Mukavaa viikonloppua!

Heli kirjoitti...

Oi, nii ütlemata kaunis sarafan!

Maahiska kirjoitti...

Kiitos ja aitäh, feresi oli koko lauantaipäivän ylläni eikä yhtään harmittanut :) Sorokan hännän ehkä kirjailen, mutta ensin tosiaan pitää tehdä mallikappale joka mahtuu takkutukkani päälle! Valamossa oli taas niin kauniita päähineitä naisilla, että olisin halunnut valokuvata kaikki...