keskiviikko 28. lokakuuta 2015

Naurretavus!

Ollaan tehty kalapyöryköitä, joitten tarvikkeita järvestä nostaessa ollaan aina tyylikkäitä. Ja eilen sain feresin, jota hiukan korjailen itselleni sopivaksi viikonlopun Valamon reissua varten. Tuossa ei näy, mutta helmaa pitää pidentää hiukan.

Tänään pohdittu itselle nauramista. Sille pelokkaalle pienelle tytölle minussa, joka tahtoisi olla nätti ja kiva ja hyvä. Että olepas ruma, ole nolo, ole pelottava! (Naurretavus (engl. Riddikulus) on mörön karkotuksessa käytettävä loitsu, joka pakottaa mörön johonkin loitsua käytävän mielestä huvittavaan muotoon. Sanoo Potter-wiki)

Eräs pitkään muhinut työpiirustus tuli tänään hyväksytyksi, tässä kuvassa taas paramantian osa. Pikkuhiljaa tapahtuu.

Tuleb aeg, et ise enda on vaja unustada kõik vanad viisid ja vanad haavad ja mälestused sellest väike tüdrukust, kes tahab alati olla hea, ilus ja tore.

2 kommenttia:

kosotäti kirjoitti...

Tuolla fasen puolella jo kehuinkin sinnuu, ja viel täälläkkii sanon jotta oot komia.
UUs fereesi on tosi kaunis.
Mie unelmoin että ois monta erilaist fereesii, ni vois aina kulkee niiko esiäidit aikoinaa, mut kuka ne miulle ompelis ko en isse ossaa.

Maahiska kirjoitti...

No niinpä - keskiajalta paluukin on hankalaa kun haluisin vaan telttailla mekoissani ympäriinsä! Feresit ja sarafaanit on ihania, ja mikä kirjo! Mitkä mahdollisuudet! Varmasti joku siulle tekisi vaikka vaihtokaupoilla mekkosia?