perjantai 28. elokuuta 2015

Feeniks-lintu ilmoittautuu

Tai mä luulen, että on parempi olo/päivä/fiilis nyt. Sain eilen uuden estolääkkeen, ihan vaan Triptyykin eiku triptyylin. Olen käyttänyt sitä viimeksi joskus 12 vuotta sitten (muihin kipuihin)ja silloin se sopi , nyt jännitti kuinka akan käy. No unia näin, ihan hullujakin, mutta muuten ok - aamulla piti ottaa vielä kohtauslääke, mutta sen jälkeen kun toivuin olen puuhastellut kaikenlaista, jopa laittanut ruokaa. Jos oikein tulkitsen, niin tulehtunut olkapää on vähemmän kipeä, sekin.

Aamulla verkoista tuli kuha, pöydällä koettelee siipiään sudenkorento, auringonkukat keinuttavat tokkuraisia öttiäisiä ja sataa, sataa. Vihdoinkin sataa.

Nägin und luikidest, neid oli äkki sada, need ujuvat vee alla, pikas reas jõe sees. Mis tähendab see?

2 kommenttia:

Kivipellon Saila kirjoitti...

Kipulääkkeistä saa usein ihan pöhlöja unia, jopa painajaisia! Toivottavasti lääke auttaa ja pääset puuhailemaan! Onnea kuhan johdosta. Meillä oli isännällä ja hänen enollaan kaksi pitkää siimaa ja sieltäkin tuli kuhia! Kuha on ihana valkolihainen herkkukala, voissa paistettuna mun makuuni sopiva! Kaunis korento!

Maahiska kirjoitti...

Laitoin kuhan maustumaan jääkaappiin sitruunan, suolan ja tillinvarsien kanssa, se ei tarvitse paljoa mausteitakaan. Voinokareita ei saa unohtaa kun laitan uuniin, hyvä kun sanoit... Tuntuu niin hyvältä tehdä asioita ihan normaalisti, vaikkakin hissuksiin - että jaksoin kuoria kaksi naurista ja laittaa kesäkurpitsan kanssa uuniin kanan seuraksi! Että sommittelin puolet siivistä jo!
Eilen illalla ei virvelillä tullut mitään, kunhan heittelin. Aamuverkoilta tuli tänään myös lahna, mutta kissat vonkuivat sen itselleen :)