sunnuntai 19. heinäkuuta 2015

Jedi kävi kylässä

Mummulassa yöpyi tällä kertaa jediritari, Obi Wan Kenobi. Hän auttoi jedivoimillaan minua istuttamaan salkoruusun taimet tsasounalle. Ihan kyllä luulin, että hän kaivaisi kuopan ja minä istuttaisin, mutta hän vaan leijutti taimia. Rankkasateessa jedivoimat yrittivät pitää kalanperkaajan kuivana. Välillä piti tehdä ilmeitä sokeriastialle.

Tsasounan oven ylle Noel nakutteli kolosen ikonia varten. Vihkiminen toimitetaan siis 28.7. illalla, isä Timo tulee vihkimään kun piispoja ei saa tähän aikaan kiinni. Myönnän että tätä emäntää hiukan helpotti se tieto :D Vieraita tulee kyllä paljon. Tai siis tuttujahan nuo! Pyhäkön käsikirjaa lueskelen, muun ohessa.

Ja hämähäkkien kodit on niin kauniita aamu-usvan jäljiltä!

Tsässona õnnistamine on siis 28.7. õhtusel. Ligi liiga põnev mulle! :)

5 kommenttia:

kosotäti kirjoitti...

Ihan jedi :) hampaaton hymykin.

Maahiska kirjoitti...

Eiks oo :D Kun ne etuhampaat silloin meni kun kaatui plastomopolla parvekkeen betonilattialle :( Kyllä niitä on itkettykin. Oli oikeet majavanhampit :( Onneksi on tulevat hampaat kunnossa, sanoi lääkäri!

enkulin käsityöt kirjoitti...

Ihana Jedi. Minäkin sain Mimosan mummolaan torstaihin asti.

Ruostevilla kirjoitti...

Kävin pitkästä aikaa kurkistamassa ja voi, mitä kaikkea siellä puuhaillaankaan! Mukavaa kesän jatkoa ja iloisia juhlia :)

Liiolii kirjoitti...

Wanha SCA-lehtikin pilkottaa kuvassa. Mulla on varmaan sama numero jossain. Maksoin jonkun vuoden verran jäsenmaksua Amerikkoihin asti kauan sitten. Oi niitä aikoja...