tiistai 14. heinäkuuta 2015

Kalaa, kalaa, kalaa... ja kalaa!

Verkko on ollut mainio! Sen lisäksi että kalaa tulee, heräämme joka aamu varhain ja päivää/energiaa tuntuu riittävän monenlaisiin toimiin. Muuten sitä vaan lojuisi petissä puolillepäivin ja harmittelisi päivän lyhyyttä. Eilen riehaannuin kun käsi oli niin kipeä - ajattelin suhtautua asiaan homeopaattisella vakavuudella ja samankaltainen-parantaa-samankaltaisen(tai jotain)-periaatteella aloin rakentaa kalankäsittelypöytää takapihalla tiellä lojuvista tiilistä. Siitä tulikin hieno! Noel sahasi nuo pöytälaudat. Ja kappas, kalaakin tuli illalla enemmän kuin aikoihin! Virveliin tarttui vatsastaan joku sintti. Murheellista.

Yöllä keiteltiin purkissa särkiä ensimmäistä kertaa, niistä tuli hurjan hyviä. Tämä satsi syödään tänään.

Puutarha alkaa olla kiva, tuntuu vain että meillä hitaammin kuin muilla. Ehkä meillä majailevat muilta puuttuvat linnut korvaavat viivästyneen kukinnan ja sadon? Meillä on tänä vuonna monta uutta lintulajia pihassa ja lähimetsässä. Eilen aamulla hipsin kuvaamaan kaikkea kaunista. Se sillastettu omenapuu tuottaa hedelmää hienosti!

Kun sulkee tsasounan ovan, pilkistää hauskasti pikku tähtösiä lautojen raosta. Sisällä tuoksuu hyvälle ja siellä on taivaallinen rauha ja hiljaisuus. Odotellaan liitua matkahuoltoon niin sisäkaton maalaus jatkuu. Tsasouna valmistuu aivan pian, tuntuu hurjalta ja hienolta. Käspaikkaa en saa valmiiksi - ja kaiken lisäksi olen hukannut koko tekeleen kun siivosin. Ei pidä siivota.

Vara hommikul on kõige parem aeg - linnulaulu, roheline loodus, ilusaid lilled minu oma aias... ma armastan suve! Ja järve :)

Ei kommentteja: