maanantai 20. heinäkuuta 2015

Tsasounan penkki ja hylly

Noel teki penkin, Hanna hyllyn. Paikoillaan ovat. Sain tänään kukan terassin seinälle - vaaleanpunainen kausi jatkuu siis.

Tänään ehdittiin piipahtamaan synttäreillä, näkemään vilaukselta tuttu vieras mukava ihminen kylillä muttei ehditty jutella kun jo katosi, on ommeltu ja maalattu tsasounan sisäkattoa, suunniteltu juhlia... Meidän pitää saada penkkejä! Ja pitkä pöytä! Lisäksi kaaduin ja satutin itseni, osuin kuoppaan yllättävässä paikassa. Polvi vääntyi, tuli ruhje ja nilkkaan sattui, muttei mitään hälyttävää.

Työhuoneessa piipahti tänään tämmöinenkin - Hannan puku viikonloppua varten. Löysin myös essun omaan pukuuni, ja huivin. Napinläpiä ompelin (maailman rumimpia, käsissä niin paljon pieniä haavoja että tekee hurja kipeää käsinompelu) ja tein kenkiin samettirusetteja. Ja lapset! Sen lisäksi että rakentavat meidän kanssa tsasounaa, niin toivat ja laittoivat ruokaa! Voi minun rakkaita.

Maahiskan puuhamaa on valmis, tuo nuotio-kalanperkuupaikka. Ja sateenkaari ilahdutti eilen, mittarin mukaan satoi 29 milliä vuorokaudessa.

Need päevad on töö täis, vara hommikust õhtuni - õmblen ja koristan maja, mehed ehitavad lastega koos, aias on ka nii palju tööd kuid üks väike inimene suudab teha. Hommikul järvele, täna oli mõrdi täis väikesi hõbedasi kalu...

2 kommenttia:

kosotäti kirjoitti...

Tuossa penkillä on varmasti ihna istua ja levähtää.

Maahiska kirjoitti...

Vuotan sitä hetkeä kun ennätän :p