tiistai 7. heinäkuuta 2015

Intiaani nimeltä Roikkuu Netissä

Kun niin paljon olen nykyään tässä koneella, niin mitä ihmettä teen? Suurin osa ajasta menee ihmisten kanssa jutellessa, toinen mokoma aina jotain etsiessä. Lintuja ei enää paljoa voi tarkkailla kun pikkuisista on kasvanut isoja ja ovat lentäneet pois. Etsin pukujen kaavoja ja Valolle nuotteja. Tiedonjano on valtava vaikken paljoa sitten muista etsimistäni asioista, uutta musiikkia etsin kaiken aikaa laulettavaksi, opiskelen kieliä, ja nyt viikonlopun aikana vietin muutaman tunnin seuraten lapsen lentoa Lontooseen ja takaisin kotiin. Hiukan muuten alkoi sydän sytkyttää noitten kiharoitten kohdalla - mitä ihmettä se kone tekee? No mutta tiesinhän mitä, näytti vaan hurjalta tuo grafiikka!

Tänään olen toimittanut eteenpäin kirpparilta löytämääni upeaa mekkoa, jota en raaskinut itselleni ostaa mutta löysin oitis ostajan FB:n vintageryhmästä. Juttelen siis myös ventovieraitten kanssa. Aika sosiaalista siis. Kuulun erääseen FB:n introverttiryhmään - sitä ei moni uskoisi minusta. Mutta minussa asuu se sitkeä pieni erakko, joka tarvitsee oman ajan ja rauhan voimakkaammin kuin kukaan arvaakaan.

Netin kautta olen saanut tosi paljon hyvää, ihania ihmisiä ja tapahtumia ja kaikkea elämää sulostuttavaa. Mitä olisi olla ilman?

Seal veebis on palju halbu jutte aga rohkem siiski hea, mulle meeldib õppida iga päev uut ja tutvustada uute inimestega. Aga enam ei taha lapsele nõustada et "vaata googlest millane linn on Salo" või vaata "Eufrat" ja "Tigris" pildid - ma ei tõesti soovita sellist nõu...

Ei kommentteja: