perjantai 27. maaliskuuta 2015

Allas mummoja täysi

Kylläpä oli hauskaa ja tehokasta, allasvoimistelu Keuruun uimahallissa! Vanha ihan virkistyi, muitten mummojen seassa, mummokattilassa! Tuli mieleen aivan Markus Kajon juttu. Mummojauhetta oli käytetty enemmän. Saakohan tämmöistä kuvaa kirjasta olla tässä? Hyvää mainosta on Kajolle, mielestäni, ostakaa hyvä kirja, Kettusen kannettava!

Sitten jaksoin tehdä hyvää ruokaakin, aamulla tiskasin. Ulkona en käynyt, hölmö kun olen. Paitsi moikkaamassa sipuleita postinhakureissulla. Sisällä kasvaa aina vaan enemmän samettikukkaa.

Yläkerrassa valmistuu yhteistyönä emalointeja, ja pihamaalla näemmä harjoitetaan huispausta omatekoisilla vehkeillä.

Ma lähen kohe lendluudpalli mängima, koos kassiga! Kevad!

6 kommenttia:

Liiolii kirjoitti...

Emali on yksi mielimateriaaleistani. Mulla on vihreä emalimunariipus, äidiltä saatu.

Maahiska kirjoitti...

Mietitään minkälaisia emalikoruja aletaan tehdä - munia on jo suunniteltukin, kun vain ehtisi tehdä kaikkea!

Kirjailijatar kirjoitti...

Tuo mummokattila on varsinkin hauska juttu. Minä olen vain kerran kokeillut vesivoimistelua, oli kyllä tehokasta. Sai tämäkin mummo kyytiä.

Maahiska kirjoitti...

Yritän kehittää riippuvuuden allasvoimisteluun - siellä on muuten monta Inge Löökin korttimummelia! Uimamyssyineen! Pitäisikö myös hankkia, kukallinen?

Kivipellon Saila kirjoitti...

Jopas kaikkea kivaa Sinulla oli näissä kahdessa postauksessa. Olen aika vähän ehtinyt lueskelemaankaan, siskot olivat sairaana ja äitiä piti hoitaa, matkaa melkein 100 km lenkki illassa ja kävin sitten messuilla Tukholmassa. Nuo emalijutut ovat aivan ihania ja tuo puku ja paita, upeita! Olet kyllä niiiin taitava!

Maahiska kirjoitti...

Ohoh, kiirettä pitänyt. Toivottavasti kaikki voivat nyt hyvin eli paremmin! Yhdessä Villen kanssa kaikkea tehdään ja nyt myös työharjoittelijoille kuuluu kunnia :) Tukholmaan tahtoisin minäkin, viimeksi kävin kai vuonna 1990...