keskiviikko 25. maaliskuuta 2015

On ollut...

... kiiltokuvien irrottelua Villen vanhoista tarra-albumeista (pakastin/hiustenkuivaajasysteemillä). Mietin sattuneesta syystä vaskulaaridementiaa. Mietin sisartani jolla keuhkokuume, on sairaalassa, häntä olisi tarkoitus mennä tapamaan pääsiäisen jälkeen ja mietin mitä jos elämässä on joskus jokin asia auttamattomasti liian myöhässä. (Mutta eikö olekin pornahtava intiaani tuossa - mieleen tulee vallan P. Sebastian variaatioineen....huh!)

... lauleskelua tiskatessa. Paljon lauleskelua. Uusia kappaleita, uusia tuttavuuksia joita en ikinä luullut kuuntelevani. Eräänä aamuna heräsin nälkään kello neljältä, leipää leivoin kuudelta. Hellan takana viikinkipariskunta jota en ole vieläkään ehtinyt viimeistellä.

... asiakkaita, mieluisia, mukavia. Muhametti ja vuori-juttuja siis. Kun me ei mennä edes Lasaruksen lauantain myyjäisiin tänä vuonna. Palmusunnuntaina mennään kyllä Jämsään asti kirkkoon, kun on vähän kanttorinkyydityshommia - mukavaa! Viime sunnuntaina olimme isä Aleksanterin läksiäisissä Jyväskylässä. Meille rakas perhe on nyt muuttanut Joensuuhun mutta toivottavasti nähdään, kun ajelevat toisinaan ohitse - siis niin etteivät vaan ajelisi ohitse!

... myös lumisadetta ja harakoita, tikka ja pikkulintuja, vieras punainen iso kulkukissa, ja katselen ikkunasta aurinkoa, lumen sulamista, kasvihuonetta joka odottaa. Katselen kauriita, jotka kulkevat sivistyneesti tietä pitkin. Kirkkohame on saanut kyytiä kovasti, viihdyn siinä parhaiten kaikista asuistani nyt. Iitin pukua en saa ihan terään pääsiäiseksi, mutta ainakin punahame ja ihana paita lähtevät yökirkkoon (ellen lihoa poksahda kortisonista siiheksi).

Elu on siin, nii nagu elu on.

Ei kommentteja: