keskiviikko 3. syyskuuta 2014

Tasapainottelua

Nyt on jotain outoa niskassa, päivät menevät sitä kipua kuunnellessa ja lääkitessä, mutta samalla yritän olla ihan tavallisesti ja toimia kuten normaalisti. Tarkoittaa ompelua, silitystä, järjestelyä, siivoamista, kirppiskamojen hinnoittelua, tiskausta... tiskausta!

Tiskauksesta tykkäänkin, juuri sopivasti. Seuraava vaihe oli puhdistus oksaalihapolla... Tykkäisin tehdä enemmänkin tällaisia kotitöitä!

Sunnuntaina oli Keuruulla liturgia ja lauloin maailman huonoimmin. Äänihuulet oli turvonneet allergiasta näemmä, tajusin vasta loppupuolella palvelusta ettei se olekaan astmakohtaus. Milloin opin? Kuunvaihteessa lähden Valamoon laulukurssille, pitää saada allergiat kuriin siiheksi - ja keskiviikkona alkaa laulutunnit! Pääsin yksilöopetukseen! Jip jip! Mutta pelottaa - mitä jos ääni on yhtä arvaamaton jatkossakin? Kun on nielemisvaikeuksiakin välillä?

Eipä maalata pihtihäntiä seinille! Mutta maalaamisesta puheenollen, eilen istuin vessanpytyn kannella pyykkikori sylissä ja katselin vuosia sitten maalaamaani lohikäärmettä. Olin ihan pahki varaston järjestelystä, mutta kärmes tuotti iloa ja voimaa yllättäen, sain jatkettua työn loppuun. Ihmeellinen on kuvien voima. Tai lohikäärmeitten? Kirppikselle vien tänään viikoksi vaatteita tarjolle, otin halvimman rekkipaikan ja toivon parasta. Täytyy pitää lohhari silmien edessä, mielikuvana....

Keskiaikaselfien otin, uusi mekko ja huppuliini. Jos jaksaisin ja voisin niin kirjailisin linnun tuohon etukolmioon, vaan ehtiihän tuota. Viikonloppuna pääsen toiseen aikaan ja toisiin tapoihin, pitkästä aikaa :)

Pihalla tapahtuu kaikenlaista kivaa ja syksyistä. Tatteja olen poiminut ja kalastamaankin olen päässyt! Järvellä pääkipukin on siedettävämpi. Eilen illalla kävin Valon kanssa kahdestaan katiskalla (tyhjä) ensimmäistä kertaa, Valo souti hienosti! Ville on flunssassa, paranemista toivotaan pikaisesti (viikonloppu!!!) enkä päästänyt venheelle rehkimään. Olen saanut ahvenia ja särkiä kissoille, toivottavasti tänäänkin... ajattelin olla hurja ja yrittää järvelle yksin!

Vielä piti kertomani että sunnuntaina tsasounassa pidettiin pieni rukoushetki ja papin lisäksi mahtui sisälle peräti 10 ihmistä! Iloista oli se!

Algasin korralda seda koju, ei tea kust tulevad kõik kaupad ja rõivad - meie maja on lae täis, ja veel rohkem tuleb uksest ja aknadest sisse...ja minu Eesti keel on väga huvitav.....:D Loen Hargla "Timuka tütart" ja saan hästi aru! :)

4 kommenttia:

kosotäti kirjoitti...

Oi miten ihanat kuvat siusta ja Valosta.


Liiolii kirjoitti...

Äänelle kantavuutta & kestävyyttä toivotan. Äiti E lupaili, että opettaa mua lukemaan palveluksissa, jännää.

Maahiska kirjoitti...

Hienoa! Lukijan tehtävä on hyvä osa.

Maahiska kirjoitti...

Osuttiin kohalle...:p