keskiviikko 10. syyskuuta 2014

Nyt sitä saa!

Ja sitä riittää, väriä nimittäin! Tuo punapuu ei ikinä lakkaa luovuttamasta väriä näköjään.Olen jo kertaalleen hakenut kaupasta valkoista Nallea x3 kun Veerat loppui. Löysin tosiaan nurkista lojumasta hullun värisiä Veeroja (ainakin yksi vyöte löytyi jossa luki jotta Veera - nämä on isomummin jäämistöstä...) ja päätin hiukan värjäillä. "Hiukan" muuttuikin melkoiseksi sessioksi, sillä nyt on liemessä jo kolmannet, eikun neljännet langat, ja mietin kuinka haalean vaaleanpunaista haluan vai maltanko joskus lopettaa. Samettikukka värjäsi puolestaan sinisen langan ihanan vihreäksi (väri muistuttaa kukkineen vanhaa esiintymisasuani!) ja toinen vyyhti on padassa saamassa keltaista väriä. Menenkö hakemaan harmaata Nallea vai mitä teen, samettikukkaa kun on. Vihreän jano iski! Yllätyin tuosta tosipunaisesta, sehän hehkuu! Ja pääsin järvelle uittamaan taas, kun sadevettä ei ole kertynyt tarpeeksi saaveihin. Tuskin puoli kiloa luonnonväreillä värjättyä lankaa pilaa järveä..?

Tästä lähdettiin...

Imeilus punane ja roheline! Sügise päeva kõige ilusaim töö!

4 kommenttia:

Liisa kirjoitti...

Voi hurja. En taida sitten vähään aikaan ryhtyä punapuulla värjäämään. Mutta samettikukat! Meilläkin niitä on kasapäin. Melkein jo luulin, että värjäämiset jäivät tältä kesältä kokonaan, mutta jos sittenkin...

MInä olen ollut viikon kierroksella ensin Lapissa ja sitten täällä Tyrväällä albumeja sitomassa. Saa nähdä mihin ottaannun kun huomenna menen viimein kotiin. Juttelin juuri V:n kanssa, kellonvalanta on pian jännittävimmässä vaiheessa! Ei tiedä vaikka pääsisit näkemään.

Kiitos muistamisesta, sitä aina tarvitaan, varmaankin puolin ja toisin.

Seija kirjoitti...

Kateus(kin) on sairautta. Vai onko?
Siis NIIN ihanat värit sun langoissa.

Huippua, että jaksat ja saat tehdä kaikkea, mikä tuottaa sulle iloa!

Maahiska kirjoitti...

Tulipa muuten hieno kello! Oli mukava tavata V pitkästä aikaa :)

Maahiska kirjoitti...

Suattaapi olla, en ole varma kun en itse ymmärrä kateutta lainkaan. Värjäsin vielä muutaman kerän roosaa ja heitin alunat sekaan; mutta selvä ero esipuretettuihin lankoihin, niihin väri tarttui voimakkaammin.