tiistai 9. syyskuuta 2014

Ihan yksin illalla soudin!

Kyllä! Tai eikun, oli mulla hämähäkki seuranani. Uh. Mutta katiskassa oli kalaa ja lisäksi ongin monta pulleaa ahventa - mokomat kiusankappaleet olivat huonolla syönnillä, lipittivät vaan matoja, nuolivat päältä parhaat. Ei voi todellakaan sanoa että olisin narrannut kaloja, pikemminkin toisinpäin.

Mitähän nuo ahvenat yrittävät minulle kertoa tuolla kuviolla?

Mutta kovin terapeuttista ja ihanaa oli se. Osasin myös soutaa veneen maihin ihan kelpo tavalla. Laituripaikka on kapea ja ruovikkoinen, siinä hiukan vaikeuksia mutta meni oikein hyvin siihen nähden että oli minulta vasta kolmas kerta.

Niin että pienestä se on ihminen kovin iloinen.

Seuraavaan postiin laitankin värjäysjuttuja, pitkästä aikaa. Kas kun olen reipastunut hieman. Ylihuomenna olen kiinni osastolla letkussa 12 tuntia joten tänään ja huomenna pitää värjätä. Ja viikonlopun olen Valamossa.

Sest ma olen nii väga tubli proua, oskasin ma üksipäini sõuda paadiga. Olen uhke! Eriti sellega, et paadis oli suur Ämblik.

7 kommenttia:

kosotäti kirjoitti...

Soutaminen on mukavaa, kun ois vaan vene jota soutas ja järvi sille veneelle.
Oikein mahtavaa Valamon matkaa.

piaeliina kirjoitti...

Mukava päivä sulla ollut, paitsi tuosta hämähäkistä en itse olisi innostunut ;)

Liisa kirjoitti...

Aina seuraan sinun kuulumisiasi vaikka harvoin saan aikaiseksi kommentoida. Edelleen ihmettelen että kyllä sinä paljon ehdit kaikkea tehdä ja huomata! V on muuten Valamossa kelloa valamassa, ehkä tapaattekin siellä? Tosin hirveän mielelläni itsekin näkisin sinut taas, kun sattuisi jokin sopiva kohta. Oikein hyvää, kaunista, siunattua syksyä sinulle!

Maahiska kirjoitti...

Mukava kun kuuluusinysta pitkästä aikaa! Olisipa kiva tavata V! Olen stikiirakurssilla pe-su! Ehdin "paljon" varmaan siksi kun en pese ikkunoita, imuroi, järjestele (mitä kyllä pitäisi...), lajittele papereita...:D ennen ehdin kyllä enemmän, nyt askel on lyhyt ja kaikki vie paljon enemmän aikaa...

Maahiska kirjoitti...

... Mutä ihmettä mä just kurjoitin...:D toivoton töppösormu!:D iiiiii!!!!!

Maahiska kirjoitti...

Järvellä sielu lepää kyllä. Tänään katiskassa oli sikapieniä ahvenia... Oikein säälitti, mutta kissoilla oli nälkä. Muistan sinnuukin Valamossa!

Maahiska kirjoitti...

Olen iloinen ettei hämppis puolestaan innostunut minusta... Rantahämäkit on vähän liian suuria.