keskiviikko 19. maaliskuuta 2014

Hyvin kävi vaikka toisin

Meillä on oma leirikoulu, menemme huomenna keilaamaan, tänään tein retken Koiraniemeen Valon kanssa. Laavulla oli mukavaa (sitä piti siirtää kerran kun tuuli väärästä suunnasta) ja nuotiolla maistui tee ja voileipä. Näimme saukon jälkiä, kuulin "Mio, poikani Mio"-kirjan tarinan ja löysimme myös telkänpöntön. Poika on oma iloinen itsensä jälleen kun ahdistus on poissa. Kiitos kaikille teille jotka meitä ajattelitte!

Kui hirm ja ahastus on liiga palju, pead tegema uued plaanid. Täna läksime metsa, homme keeglisaalil. Perega koos.

6 kommenttia:

elina kirjoitti...

Hienoa. Teillä on varmaan hyvä leirikoulu. Eihän poika nauttisi leiristä, jos ahdistaisi koko ajan. Tuo on hieno ratkaisu ja vaatii vanhemmilta paljon. Ihana, onnellisen näköinen poika.

Seija kirjoitti...

Joskus on tehtävä toisin,että kävisi hyvin. Hyvä te!

piaeliina kirjoitti...

Ihana, että onnistui näin. Nuorimmaiseni ei pienenä jäänyt edes seurakunnan kerhoon, jos en odotellut käytävässä, siellä sitten istuskelin ja tein käsitöitä. Kolmasluokkalaisena suostui lähtemään leirille, joka oli tässä lähellä, mutta illalla piti hakea kotiin ja viedä taas aamulla takaisin. Nyt ei enää soittele hakemaan kavereilta, mutta kotona ei halua vieläkään olla yksin.

KatriK kirjoitti...

Jotkut tarvitsevat aina kaverin ihan lähietäisyydelle rinnalleen - toisille riittää tieto siitä, että on joku, jolle on rakas.
Pakottaa ei voi, jokainen tehköön niin kuin luonnolleen on hyvän tuntuista. Tämän olen vasta aikuisena oppinut - ja tähän lapseni sitten kasvattanut.
Herkälle lapselle on onni, jos vanhemmat kestävät ja suojaavat häntä kuin suuret kuuset oksillaan.
Kerran vielä tulee se päivä, kun arkakin uskaltaa lähteä kulkemaan omin nokin omia polkujaan. Mutta sitä taitoa pitää harjoitella rauhassa, askel kerrallaan.
Voimia ja iloa arkeen!

Mama Elf kirjoitti...

Näin on, toisin, mutta hyvin. Ihanaa, että pääsitte luonnon rauhaan laavulle! Ja sitten vielä "hulinoimaan" keilahalliin.

Eivät kaikki asu "planeetta normaalilla", emme mekään. Ja sitäpaitsi meidän näkökulmasta meillä on ihan kivaa!

kosotäti kirjoitti...

Hyvä ratkas, pitää oma leirikoulu.
herkistä lapsista kasvaa herkkiä aikuisia.
Miulla on sellanen herkkä aikamiespoika.