tiistai 11. syyskuuta 2012

Neitsyen syntymäpäivä

Vaikkei uskoisi horoskooppeihin, on se sanottava että jotain vinkeää on meissä neitsyissä. Kokemukseni mukaan paras lahja on käytännöllinen.

Sain isohkon lahjarahan jonka törsäsin itseeni, ihanan vapauttavaa mennä ja ostaa mitä tahtoo keneltäkään kysymättä!

Lapsukaisilta sain lahjaksi tonkallisen lehmäkarkkia :)

Lahjaostoksiini kuului myös kuusi litraa multaa, villalankakeriä ja kreikkalaista jugurttia. Ole syönyt hyvin (kanaa naturel ja ihanankaunista mangoldia (omalta pihalta), punaista riisiä ja isoja oliiveja) ja viettänyt laatuaikaa järjestelemällä vihdoin paikkoja - keittön pöytäkin melkein näkyy jo!

Aamun kurjauutinen koski Nuoremmantyttären pihalla tapahtunutta ammuskelua, jossa kuoli mies. Tätä oli tosin jo odotettu - monta vuotta. Saa nähdä mitä tapahtu. Alue ei ole niitä mukavimpia Keuruulla, kauniista luonnostaan huolimatta. Itse asuin 16-vuotiaaksi saakka paikassa, jossa minun oli niin paha olla. Pakenin heti kun saatoin.

Sünnipäeva auks ostsin asjad mis tahaksin juba mõned aastad - ehtne pesukorv, ilus ja nii pehme padi, lõngad... ainult ise endale! Ning hea meel on et olen elus - viimase talve järel!

5 kommenttia:

kosotäti kirjoitti...

Oi onnea rakas ystävä, monia monia armorikkaita vuosia.
hauskoja lahjoja olet ostanut,;) multaa ja lankaa, muutako sitä nainen tarviikaan.

Maahiska kirjoitti...

Kiitos <3 Ja älä muuta sa! Näistä lahjontamateriaaleista loihdin itselleni vaikka mitä. Sohvakin sai kirppispussilakanasta ja kirppistyynyliinoista uuden ilmeen, ainoa ylellisyystavara oli tuo keskellä sijaitseva taivaallisenpehmeä tyynyliina, sellaista ruusunukkaista kangasta. Se on Miehiltä Kielletty. Korin ostin torilta ja odotan sen kestävän ainakin loppuelämäni - sekin on meidän Miehiltä Kielletty ainakin jos ovat pahalla päällä.

Elina K kirjoitti...

Terve !
Olen nyt jonkin aikaa Su blogi vieraillut. Minua kiehtoi niin sinun toiminnoista ja viron kielellä kirjoittamisesta. Olen muutamat kerrat vieraillut Suomessa ja varmasti teen sen taas, kun on mahdollisuus.
Mutta .... nyt kuitenkin haluan pyytää : voinko Su blogi lisätä oman blogilistille ?
Ystävällisin terveisin
Elina.
(Ps. Anteeksi, että minun suomea on melko huono - olen itseoppinut.)

Maahiska kirjoitti...

Tere Elina ja muidugi saat! :) Olen ka ise õppinud ja see küll kuulub minu räägimisest aga mitte mure siit ;D Tore on sind kohtuda sin, teretulemast!

Elina K kirjoitti...

Kiitos ! Nyt saan olla sinun kiinnostavia toimintoja tasalla. Ja se on erittäin mukava ja viihtyisä !
Kaunista syksyä !