sunnuntai 9. syyskuuta 2012

Kiireet toistaiseksi ohitse, kenties

Eilisen pihakirppiksen (joka onnistui mainiosti rae(!!!)sateesta huolimatta) jälkeen on aika nuhju olo, se ja kaikki muu pyrkimys saattaa suuret työt päätökseen verottavat hiukan voimia. Mutta tänään siis metsään! Ja huomenna samoin! Löysin äsken löyhkäseitikkiä, verihelttaa sekä suolasieniksi ryöpättäviä - Mies keräsi puolukoita kotitarpeiksi, sellaisen määrän jonka vaivatta siistiikin.

Tässä lähikuvaa vielä panagiasta, tykkään että se onnistui oikein hyvin. Kaikkia otettuja kuvia en ole vielä jaksanut katsoa läpi. Olen koonnut valokuvanäyttelyä tässä ohessa ja tuntuu, että kuvia vilisee silmissä ihan riittämin. Pidän kolme tai neljä näyttelyä vuoden sisään, jos saan avustusta kehyksien hankintaan.

Sofi Oksanen kulkee kiertueellaan saamansa ihanan Sofi-nuken kanssa, se edustaa häntä valokuvissa ja tilapäivityksissä. Löysin vihdoinkin tuon nuken, jonka ompelin koneella 5-vuotiaana (kyllä!) ja olen vaalinut aarteena muutosta muuttoon. Se saa nyt edustaa minääni kun ajellaan, navigaattorin tilalla.

Väiksena õmblin sellise nuku, olin ainult 5 aastane ja masinaga! Rõõmus oli jälle see leida, kõik aastat koos olnud küll - aga ei teadnud kus. Koristasin varuhoone ja seal ta ootas mind!

Ei kommentteja: