perjantai 14. syyskuuta 2012

Iso Hali!

Nimittäin Harmaasudelle!

Olen kaksi päivää tuskaillut mm. blogini kanssa (intiaanipariskunta Kun Mikään Ei Toimi ja Kaikki On Yritetty tekivät hartiavoimin töitä...), mutta hänen avullaan reitti tännekin on selvä. Ihmeellinen bittimaailma, ja ihmeellistä saada täsmällistä apua kun kaikki mitä osaa on jo yritetty ja silti on otsa aina vaan enemmän mustelmilla yrittämisestä.

Tässä tohinassa en edes jaksa muistaa mitä piti kirjoittamani, mutta laitan kuvia. Ysävä teki minulle uudet kirkkosukat, borago kukkii yhä, aamut ovat olleet aurinkoisia, sain Tyttären tekemän ompeluvyön (somasti massun päällä keikkuvi), ja yhä vain olen ihottumassakin. Kortisoni 20mg ei taida riittää sittenkään. Sataa, flunssattaa (miesväki vallan kanttuvei) ja sienet huutavat mesässä.

Nii hea meel, sain abi kahe päeva töötamise pärast ja blogi toimub jälle! Ma ei saanud sisse registeerida, samuti fb ja gmail oli katki. Suur tänu Lapimaa mehele!!! Aga kõik pärast minu mõte ei tööta - - - mis siis on juhtunud viimaste päevade jooksul? Ma ei tea......

1 kommentti:

kosotäti kirjoitti...

IHANAT sukat.
Meillä ja mies flunsassa, ja nii kipiää että.
paranemisia tei miesväelle.