perjantai 7. syyskuuta 2012

Hymyilee Korvasta Korvaan

Jumalalle kiitos, työ saatettu onnellisesti loppuun! Tilaajakin tykkäsi ja me tekijät voimme huokaista helpotuksesta.

Päivä on ollut ihana, ja iloisia asioita täynnä. Tämä tapaaminen antoi myös voimaa ja iloa pitkäksi aikaa. Huomenna kirppis, ja minulta lohkesi äsken toinenkin poskihammas katkipoikki - olen kuin mikäkin vanha noitaeukko, risahammas jäärä! Onneksi ei satu - ehkä huominen yhtä kiva kuin tämä päivä :)

Piiskopi panagiad valmis, ta oli väga hea meelega ning meie ka. Tööd tehtud, Issand, nüüd lased Sa oma sulase rahus ära minna oma sôna järele....

4 kommenttia:

Koso-täti kirjoitti...

Kyllä nu ristit ovatkin kauniit, mukava kun piispa tykkäsi.

Hampaiden hajoaminen on kurjaa koska pitää mennä hammaslääkäriin.YÄkinhokki paikka.

Mukavaa kirpparipäivää.

Saila kirjoitti...

Aivan upeat työt! Eipä ihme, että tilaajakin tykkäsi :)

Hidiisi kirjoitti...

Miulla auttoi hampaisen (noitamaiseen) lohkeiluun yökiskot. Ne laitetaan yöksi ja silloin en pysty narskuttelemaan hampaitani. (Tämä on tapa, josta kukaan ei tiennyt, oikojalääkäri totesi heti, että sinpäs olet narskutellut täällä kovasti.) Myös ällöt aamupäänsäryt hävisivät kiskojen käytön myötä. Tosin olen entistäkin hassumman näköinen ja kuuloinen - yökiskot kun ovat vähän niinkuin hammassuojat suussa, tosin vielä pöljemmät, kun niissä on se paksunnos että ei pysty puremaan leukoja yhteen.
Kauniita ovat nuo teidän tekemät riipukset. Itse aloitan ensi viikolla ikoninmaalauksen työväenopistossa. Jännittää!

Maahiska kirjoitti...

Mulla on ollut kolmetkin kiskot mutta ne eivät käy kun leukanivelet ei toimi normaalisti muutenkaan - a alginaattiakaan en saa nykyään kokeilla, sitähän tarvittaisiin muotin tekoon... tää hammas on juurihoidon jälken mennyt halki, ja vierestä jo puuttuu yksi hammas! Voi itku. Lapset muuten laittoivat minut aina sanomaan kiskojen kanssa kaikkea hauskaa - ja mahdotonta (ärrät ja ässät! asanoinkin niitä sössöttimiksi!!!)kuten "ratsastusleiri"... (kokeilepas sanoa että "olen hirveän vaarallinen ja seksikäs!")
Lääkäriin mentävä, mutta eiv4, mutta eivät voi muuta kuin hioa reunoja hieman ettei kieli mene enempää rikki - kas kun aa eikä edes nukuttaa maahiskaa......
maalasin yhteen aikaan ikonejakin, sitä joskus sielu kaipaa, mutta käsi ei toimi enää niin hyvin. Ehkä joku rouheampi tyyli olisi mahdollinen ;) Iloa ja valoa!