lauantai 16. huhtikuuta 2011

Lasaruksen lauantainaJuttelin tänään venäjäksi (!!!) ja saksaksi (???) myyjäisissä, myin aika monta munaa ja ikonikorua, join liikaa kahvia ja nautin joka hetkestä. Minua jännittää niin kovasti kaikki myyjäiset, mutta hyvinhän se aina menee. Tuo kielten sekamelska johtui vieruspöydän myyjästä, mukavasta berliininvenäläisestä maalarirouvasta Zinaidasta :) Siinä tuli hyvin selvitettyä työtekniikat, asuinpaikat, mummuasiat, ulkonäköasioita ja muutakin. Sain häneltä suloisen maatuska-rintakorun. En tiedä näemmekö enää (koskaan?), niinpä annoin hänelle pienen huopamunan ja toivotin jo etukäteen pääsiäistä - Hristos voskrese! Voistinu voskrese!. Harmi ettei muinaisesta saksantaidostani ole kuin rippeet jäljellä, ja venäjää en oikeastiosaa lainkaan (kiitos, yksi, kaksi, kolme.....olkaa hyvä!). Silti tuntui, että voisi vaikka ystävystyä.Pyörittelen vielä tänään huopamunia korviksia varten, kädet kihelmöivät kuin muurahaispesä. Kone onneksi hoitaa loput - toivon että niistä tulee hyviä, pieniä on niin vaikea tehdä. Jätin kirkolle myyntipöydän vapaalla kassalla, toivon että joku vielä innostuu ostamaan munia ja koruja. Korviksia on tilattu, ja piskuisia munia pääsiäiskäätyjä varten. Voi miten hieno työ minulla onkaan, vaikkei se elantoa tuokaan. Saan tehdä sitä missä olen hyvä ja mitä rakastan.
Kiitos kaikille teille, jotka pistätte minuun vauhtia sopivin väliajoin :)

Nyt mietin josko pitäisi siivota hiukan tänään. Mistä sen tietää haluaako joku tulla huomenna liturgian jälkeen meille... kääk!

Hämmastav kuidas saab rääkida vene või saksa keelt - isegi kui ei oska!!! :D Täna bazaaris oli nii tore ja nüüd on hea meel.

2 kommenttia:

Maria kirjoitti...

Oikein ihanaa pääsiäiseen laskeutumista sinulle suloinen maahiska♥

Maahiska kirjoitti...

Samoin sinulle ja perheellesi <3

Paasto on takana, edessä varsinainen kilvotusviikko enkä tiedä olenko yhtään mitenkään sinnepäinkään valmis. Mutta lohdukseni on se yhdestoistakin hetki olemassa :)