sunnuntai 6. maaliskuuta 2011

:) ja :S, hiukan myös :(

Olen niin uupunut ettei nyt tule muuta kuin kuvatekstit.


Viime viikolla opetin lautanauhaa, siitä alkoi tulla ihan nättiä nuolikuviota - tosin ohjeessa ei ollut sellaista...... :D

Arnukka on Oikea Intiaani.

Tyttärien yhteiskakussa kaksi tuohusta puhallettavaksi.

Ja iltamyöhään vielä pieni ilotulitus....

Olen haige, ja väsinud :(

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Rauhassa, rauhassa sitten vaan!

Mutta vähän pitää silti laittaa pökköä pesään. Tuo lautanauha nimittäin, joka on tosi nättiä. MInäkin olen kokeillut, ja törmännyt erinäisiin teknisiin ongelmiin lankojen kiertymisessä ja hankautumisessa ja niin edelleen. Mutta kun nyt pari viikkoa sitten luin äitini joululahjaksi toivomaa Maikki Kariston Nauhakirjaa, niin siinäpä oli aivan loistavia käytännön ratkaisuja, jotka suuresti auttavat loimien käsittelyä. Mahtaako olla sinulle tuttu? Minä kuitenkin sain kirjasta ihan uutta intoa kokeilla nauhantekoa uudelleen.

Maahiska kirjoitti...

Sain syksyllä myös sen uuden kirjat. Leikarit on in! Ainakin kun tekee pitkää nauhaa.... Itselläni on laudoissa vielä yksi vanha näytenauha, mutta jossain vaiheessa pitää vetreytyä sipaisemaan se loppuun että pääsen loukuttamaan uutta :)Jossain vaiheessa hankin/teen nauhapuut niin pääsen kokeilemaan leveitä nauhoja ja.... juu ajatuksia ja aikeita piisaa ;)