lauantai 26. helmikuuta 2011

Yrittää olla kunnolla

Tämä äiti on kiristellyt hampaitaan. PMS tai mikälie, mutta kun niin risoo. Lapset ovat olleet äänekkäitä tai muuten vain huonosti käyttäytyviä. Vaatteet kiristää ja puristaa, keski-ikäistyvä rintavarustukseni on alkanut oirehtia kierron loppumetrejä ja yritän pitää kipua loitolla imetysliiveillä nimeltä Comfort Bra - ainoat liivit joita suostun pitämään. Tilasin kahdet... tulipa vanhat ajat mieleen aivan. Aivan outoa sekin, että mieleni tekisi manata ja jupista ääneen rumia sanoja. Maan vetovoima alkaa vaikuttaa vihdoin minuunkin, huomaan. Askel on peräti raskas ja puolet kuukaudesta olen kuin turvonnut vesisäkki. Aargh.

Olen kutonut jämälankavillapaitaa Valolle, siitä tulee hiukan nafti mutta käypähän sitten joskus vaikka Arnelle. Olen yksi mittavirhe koko nainen tänään....

Isoveikka teki hyvän ruuankin, Nuorempi Tytär haettiin punaisine hiuksineen kotiin yöksi, Ilovalmari askartelee tyytyväisenä - mutta äiti on päättänyt olla kiukkuinen. Onko tässä nyt mitään järkeä?

Mutta onneksi on hyviä kirjoja. Nauroin eilisyön tätä. En malttanut käydä unille laisinkaan.

Uusi tuttavuus tämäkin:


Mulle uus tuttav see: Sõpruse Puiestee. Kui se mind aitaks; täna on olnud nii õnnetu päev :(

PS:
Huomisaamuna on siis Keuruulla liturgia, Mies toimii siellä lukijana, kanttoria ei paikalle tulekaan eli luettavaksi tulee yhtä ja toista jännittävää :) Ensimmäistä kertaa!

Ei kommentteja: