maanantai 7. helmikuuta 2011

Uusi viikko, vanhat villakoirat


day 17. a drunk photo of you
Tämä tuotti päänvaivaa. Toki olen aikoinani kokeillut rajojani myös alkon kanssa, mutta kukapa sitä olisi ollut kuvaamassa. Hyvä niin. Tästäkään kuvasta en ole varma oliko alkoholilla osuutta asiaan, habituksesta päätellen voisi ollakin. Kyseessä on ihkaoma uusi Sardani vuonna keppi ja rihvelitaulu ja siis mahdollisesti sisätiloissa suoritettu tankojuoppouden harjoittelu. Kuvan on tiettävästi ottanut ystäväni, jonka kanssa onnistuimme saamaan polkimet aika oikeille paikoille (Hobby Hallin tee-se-itse-pyörä). Huomatkaa heijastimet.

Seuraavaksi voinkin porautua villakoiran ytimeen. Makuuhuoneen matot olisi saatava ulos tuulettumaan, pitäisi kontata sängyn alle imuroimaan ja saattaa hirviömäiset vaatekasat purettua hyllyihin tai pyykkikoriin. Eilen vahingossa kannoin täyttä pyykkikoria muutaman metrin kunnes tajusin että tikithän ne vinkuu - ikävä on pyytää/käskeä koko ajan jotakuta muuta toimittamaan askareitani. En saa edes kurotella, mikä ei muutenkaan ole vahvuuksiani, mutta kuka antaisi minulle ylähyllyltä huivikorini joka sekin on tajuttoman painava. Mistä näitä huiveja oikein tulee?

Siivousinto johtuu osittain pakkolevosta, osittain siitä että Miehen synttärit lähestyvät, kulkuset nilkoissa ja räikät käsissä. (Älkää nyt sanoko että tulee ne synttärit vaikkei siivoaisikaan - meillä on nyt eräs erikoistapaus jonka vuoksi on siivottava. Ja mielelläni siivoaisinkin, mutta :S ) Pieni sarvipää minussa on viime aikoina vilautellut hampaitaan, kun kotiväki ihmettelee miksi yhtäkkiä joka paikka on täynnä käytettyjä astioita, lojuvia vaatteita, askartelusilppua ja sen semmoista - siis kerrassaan ylenmäärin, normaalistihan niitä on aina jonkin verran. Marttyyrinkruunu pistelee takaraivoa sohvalla maatessani.

Etsin tähän tyynnyttävän kuvan arkistoistani. Ojakellukka on yksi lempikukkiani.


Täna peaks koristama, taltsutama nurkade puudel ja koguda riided ära ... meie põrand ja laud on täis riided, ajakiri, kasutatud nõud :S

Ei kommentteja: