maanantai 7. helmikuuta 2011

Suur-Ärsy-Rähi-Räh!!!!!

Nyt kärähtää piuhat. Mies läksi asioille tänään ja havaitsi postilaatikollamme kaksi miestä virittämässä keltapunaraidallista nauhaa tiemme yli. Siis pihatien. Siis sen josta pääsemme ulos. Ensimmäinen ajatus oli kuulemma että mitähän me ollaan jätetty maksamatta.
Tuokion siinä selviteltyään asiaa sai kuulla että ta-daa:
meillä ajetaan huomenna rallit.

KYLLÄ.

Ja kukaan ei ollut muistanut ilmoittaa meille että tie on suljettu huomenna klo 8-21 - siis 8-21. Kaikille oli kuulemma ilmoitettu - paitsi meille. Eihän tässä muuta mutta kun lapsien pitäisi päästä turvallisesti kouluun tuota rallitietä pitkin. Arvatkaa suututtaako.

Vastaiskuna harkitsin viettäväni huomenna ortodoksista Suurmarttyyri Teodoros Sotapäällikön muistojuhlaa johon luonnollisesti kuuluu (varmaankin) autolla ajaminen kaupunkiin ja takaisin noin kuusi kertaa päivässä (nojoo, rahan puutteessa voisimme ajaa vain tuohon mäennyppylälle ja hetken kuluttua takaisin) tai mikä vielä nerokkaampaa, ristisaaton järjestäminen asianomaiselle tienpätkälle (n 700m) eestaas. Kuusi kertaa. Sillä joka kerta kun haluamme liikahtaa kodostamme, on ilmoitettava siitä 10 minuuttia aiemmin valvojalle, joka järjestää vapaan kulun.

Tähän loppuun sentään rauhoittava kuva. Ajalta jolloin miehen ralliriemuksi ja nenänsotkeeksi riittää plaston pieni kuorma-auto hiekkalaatikolla.


Nüüd ma saan hulluks, tahan visata teele ära naelad ja fakiri matt!!!

3 kommenttia:

Sisko kirjoitti...

Ei Voi Olla Totta!!!

Maahiska kirjoitti...

Vävymies ehdotti että laitetaan tielle muutama tukeva lankku jossa pystyssä 12 tuuman nauloja,siitä ois pitäny ilmoittaa mutta eihän kaikkea voi mitenkään muistaa..... :P

Virvatuli kirjoitti...

Siis kääk! Järkätkää ihmeessä se ristisaatto ja vielä Maantienpyhitys päälle!! Siinäpä äijille erikoiskoetta...