sunnuntai 16. tammikuuta 2011

Naisen paras tavara

Moottorisaha siis. Tänään sain itseni pihamaalle sahaamaan kuution polttopuuta ja voi miten se teki hyvää kaiken makoilun jälkeen. En halua myöntää että koville ottaa arkinen elämä, en halua luopua raskaista töistäkään. Pukeminen sattuu, mutta kun ulos saakka pääsee on jo parempi mieli ja aikaansaava olo. Olen kutonut uusia villapöksyjä ja katsonut Ylpeyttä ja Ennakkoluuloa ties kuinka monennen kerran, saunonut, nukkunut päivällä ja kukkunut yöllä miettien tulevaa leikkausta. Ei kiva. Onneksi on hyviä kirjoja kääntämässä ajatuksia muualle: Sirpa Kähkösen Kuopio-sarja vie minua kuin hernepussia.Sain kuvia Tyttäreltä: Arnen paras tavara tänään oli kaiketi akkuporakone :) Mummulla on ikävä.

Täna olen teinud kettsaega palju küttepuid. See pole kidlasti naiselikku, aga minu lemmik töö; saan sellest jõudu ja tugevust - kõrvade vahele ;D

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Himputti. Nyt käy kateeksi. MInä olen jo pari vuotta ollut sitä mieltä että naisen paras tavara on raivaussaha. Hieno oranssi Stihl 450. Mutta panit paremmaksi.

Maahiska kirjoitti...

Ennen minun paras tavarani oli ikivanha isän tekemä näverrin, siis sellainen yhdestä rautalangasta väännetty upea työkalu. Se on tavara jonka haluaisin autiolle saarelle. Moottorisahalla kun ei siellä olisi kauaa käyttöä.

Täytyy myöntää että hiukan pullistelin sahoineni kun pihaan ajoi lapsen koulukaverin äiti ja näki minut touhussa. kummasti kohottaa mielialaa moinen!

HELLA-STELLA kirjoitti...

Sa oled julge naine,et mootorsaega töötad...mina pelgan... Aga jumaldan puude lõhkumist...pole midagi paremat,kui puupakk ühe hoobiga pooleks lüüa...

Maahiska kirjoitti...

Ma olen nõus, kirvega on ka nii tore tööd teha! Mulle oli oluline teada et minu ema ka armastas puude lõhkumine... Ta läks vara hommikul kui teised veel magasid, tööle kirvega :) ... vist päeva ainus hetk kui ta sai olla üksi?