torstai 13. tammikuuta 2011

Pitäähän se tehdä kun lapsi niin tahtoo...Tämä Ctulhu-pipo menee kuulemma kouluun saakka. Ilovalmari aikonee säikyttää opettajan omituisella ulkomuodollaan kesken tunnin? Pipa on vielä kesken, huomiseksi pitäisi muka olla valmis.

Tänään kolattiin lunta parikymmentä senttiä pihan leveydeltä ja pituudelta. Ehkä sellainen lumilinko ei olisikaan niin tyhmä juttu. Maksavat vaan liian paljon ja kovaan käyttöön ei hempulaa kannata hankkia. Mutta voimat hiipuvat itse kullakin, vaikka ei niin pitänyt käydä. Traktori olis myös kiva, semmoinen pieni ja punainen.


Vanhemman Tyttären jouluksi kutomani neule pääsi kuvaan myös. Malli oli Käsityö-lehdestä (Ajakiri Käsitöö) pienin muutoksin kun tapani mukaan sähläsin hiukan kuvion kanssa...

Nyt menen sohvalle katselemaan Potteria (ei, meillä ei ole vielä sitä uusinta....) ja viimeistelemään Kutulun hapsuja... lonkeroita... mitä lienevätkään.

myöhemmin illalla:Taitaa tulla hatusta kilpailua poikien kesken.

edit. 15.1.11:
Unustasin kirjutada eesti keeles, abi! :D

5 kommenttia:

Virvatuli kirjoitti...

Mahtava pipo! Ja kaunis neule :-)

Kukkis kirjoitti...

Aivan ihastuttavia neuleita!! :)

Liiolii kirjoitti...

Mieletön pipo!!!! :D Mahtaa opettaja hämmästyä.

Anonyymi kirjoitti...

Upea! Ilovalmarilla taitaa olla itsetunto kohdallaan, se on hieno juttu. Saattaisi tosin meilläkin kelvata tuollainen päähine vähän usemmallekin ukolle...

Pellon pientareella kirjoitti...

Magee pipo! Ja vähän pelottava kyllä... ;).