torstai 16. joulukuuta 2010

Herrasmies


Selasin vanhoja kuvia ja löysin tällaisen. Siinä isä on tupakilla ennen lähtöä Siskoni häihin. Prässihousut ja liivi - muistan tuon puvun. Samalla reissulla käytiin Moision sairaalassa, jossa eräs sisaristani oli hoidossa...

5 kommenttia:

Heli kirjoitti...

Tõesti, vaatasin alguses väikest fotot ja mõtlesin, et pildil on keegi filmistaar:)

Maahiska kirjoitti...

Jah, ta oli noores eas nagu filmistaar - mustad lokkis juuksed ja ilus nägu :) haiglas õed ütlesid et isa on ikka veel nii ilus!
Minu vanavanaemagi võis olla romide, mustlane :)

Kukkis kirjoitti...

Olen jo aiemminkin eksynyt tänne, saman kyläläisen blogiin.... mutta vasta nyt on pakko kommentoida; osaat viroa...? Erinäisistä syistä etsin jossain vaiheessa täältä paikkakunnalta henkilöä, joka osaa kieltä. Mielenkiintoista :))

Mutta mukava blogi sinulla ja mielenkiinnolla täällä aina vierailen. Löysin tänne, kun aloin etsiä näitä vähän vaihtoehtoisempia blogeja. Tervehdys sinne jonnekin puolelle Keuruuta ja myös lämmin osanotto isäsi poismenon johdosta.

Maahiska kirjoitti...

Kukkis; hei ja kiitos.. opiskelen eestiä itsekseni, rakastan sitä kieltä ja haluan oppia puhumaankin - en vain lukemaan ja kirjoittamaan... harjoitustilaisuudet vain niin kovin vähässä täällä.

Missä päin asustelet? Mihin tarvitsisit kieltä?

enkulin käsityöt kirjoitti...

Onpa upea tuo kuva ja upeaa tuo eestin kieli.