torstai 14. lokakuuta 2010

Loma-loma-loma-lomaaaaa!


Eilen valmistui kaksi hopeista ristiä siitä kaivertamastani vahasta. Vielä kun opin tekemään pikkutarkkaa jälkeä ja käsittelemään vahaa luottavaisemmin niin hyvä tulee. Erilaisia malleja on jo mielessä monta.

Pään tyhjyys jatkuu yhä, mutta laukun pakkaaminen sentään onnistui. Viruslääke väsyttää tavattomasti vieläkin, olen aivan jähmeä ja kuin unessa kaiken aikaa. Olen hukannut yhdet loskakeliin sopivat kenkäni (sen siitä saa kun kerrankin siivoaa) ja pinkki huivi on kateissa myös. Tänään olisi pinkki päivä, mutta löysin sentään pinkeät kämmekkääni- saavat kelvata viitteeksi siitä että osallistun minäkin.

Autolle pitää asentaa talvikalossit ja lapset on varustettava säänkestävillä peuhuvaatteilla. Itse aion löytää jostain mustaa villalankaa ja kirjailla takinhelmaan kukkia. Perillä sitten kudon villatakkia. Hyvä suunnitelma ja peräti mahdollinen tässä mielentilassa.

Huomenna on eräät syntymäpäiväjuhlat ja saunomista, sunnuntaina tapaaminen igumenin kanssa ja Lintulan ehtoopalvelus, maanantaina kotiin lämmittämään taloa ja päästämään mouruavat kissat sisälle.

Uunit kohisevat, ulkona nousee aurinko kevyesti lumipeitteisen pellon ylle, ilmassa tuoksuu varhainen talvi ja kaikki on hyvin. Hyvää viikonloppua kaikille!

Ei kommentteja: