perjantai 17. syyskuuta 2010

Väriterapiaa ja porkkanannaattejaIhminen joka kasvattaa porkkanoita naattien vuoksi lienee hieman hassu. Nyt tuli muutama porkkanakin - huomattakoon että kylvöt viivästyivät kolme viikkoa ja kastelukin alkoi pelata vasta loppukesästä! Ensi vuonna aion kylvää porkkanaa ihan syötäväksikin, se näköjään onnistuu hyvin hiekkaviljelmässä.

Oranssia tulee nyt tuvan täydeltä: kehäkukkaa ja samettikukkaa porkkanan lisäksi! Mutta mitä tekisin noista kehäkukan mykiöistä-vai-mitä-ne-on? Niissä on ylevä tuoksu, maku varmasti samanlainen? Kuivaan ja kokeilen.Oranssi muuten liittyy tulevaan sunnuntaihin läheisesti, onhan se kuulemma vatsanseudun väri. Menen nimittäin itämaisen tanssin alkeistunneille kansalaisopistoon Nuoremman Tyttären seuraksi. Tuntuu aika hassulta, samalla jännittää, mutta sillein mukavasti. (Niille jotka eivät tiedä miksi voivat yrittää arvata mistä on kysymys :-D)

2 kommenttia:

pirle kirjoitti...

Kuivatuilla samettikukilla saa kauniin kellervän värin villaan, katsopa "Väriä elämään" blogia osoitteessa http://minimimmi.blogspot.com kesäkuun 6. päivän postaus v. 2009. Sieltä minä sain vinkin omiin värjäyksiini.

Maahiska kirjoitti...

Kiitoksia, käyn tuolla :) Näitä värikasveja tuntuu tulevan nyt joka tuutista tähän talooa, en perässä pysy! Riemua! Vielä kun saisin hyötykäytettyä nuo kyläilijöitten tuomat krysanteemitkin.