sunnuntai 19. syyskuuta 2010

Outoa ja hauskaa

... oli tanssitunnilla näin pitkän tauon jälkeen. Olen totisesti rapautunut viime kerrasta :-D Mutta opettaja oli kiva, musiikit hyvät, ryhmä sopivan kokoinen ja fiilis rento.

Vaikeinta oli jalkojen kivut - polvet kun ei saisi yhtään kiertyä eikä nilkat venyä - ja sitähän siellä tapahtuu yhtenään. Kädet ovat niin jumissa hartioista ja olkavarsista että ylös kurotellessa tuntui sydämessä saakka. Päivällä minulla oli taas hiukan sydänoireita, tehtiin urakalla puupinoa ja se hieman otti... mutta se siitä aiheesta.

Melkein odotan jo ensi sunnuntaita. Ennen sitä on kuitenkin paljon muuta: Pyhäkankaalla vierähtää viikonloppu keskiajan merkeissä, sitä ennen taitaa olla hirsitöitä ja kuusi rannerengastakin pitää saada valmiiksi.

Eilen olimme Arnen yksivuotispäivillä - oikea syntymäpäivähän on ensi viikolla, mutta juhlittiin etukäteen niin kaikki pääsivät paikalle. Onnea ja monia armorikkaita vuosia rakkaalle pikku-ukkelille! Juhlat olivat oikein onnistuneet, kakku oli herkullista, kaikilla oli kivaa ja juttua riitti. Juhlakalu itse oli hyvin aurinkoinen ja touhukas sekä hieman ihmeissään moisesta tohinasta.


Lapsi sai kammottavan tutin suosikkitädiltään... :D

3 kommenttia:

sisko kirjoitti...

Taaskaan mulle eio kerrottu mitään :D Mutta mua kyllä harmittaa, kun piti jättää se täydellinen tanssituntisarja, jonka olin viimeinkin löytänyt, huoh...

Stello kirjoitti...

Kommentoin vahan myohassa, mutta IHANA TUTTI!!!! =D

(Ja myohaisonnittelut tutin omistajalle!)

Maahiska kirjoitti...

:D eiks ookki :D aika pelottava kyllä.... välitän onnittelut eteenpäin.