tiistai 14. syyskuuta 2010

Ajattelevainen

Joskus ihmettelen miksi minun olkalaukkuni on niin täynnä, että normaali naisenlaukku vaikuttaa suorastaan kevyeltä siihen verrattuna. Laukussani on aina mm.

- sokeripaloja - jos joku saa diabeteksen takia kohtauksen. Näin kävi kirkossakin viime sunnuntaina ja onneksi oli ne sokerit.
- kyytabletteja - jos joku saa kohtauksen ampiaisenpistosta. Näin kävikin taannoin vanhempainillassa, mutta minulla oli väärä laukku mukana!
- muovipussi - jos joku vaikka oksentaa autossa/junassa
- sampanjapullon korkki - jos tarvii jonkun piikin suojaksi tai kellukkeeksi... korkissa ollut rautalanka oli tarpeen kun lapsi tahtoi onkia kaupan oviritilän alle pudonnen helyn.
- lakritsijuuritikku - jos jollain on likaiset hampaat...
- laastareita (jos jollain on mahahaava....)
- särkylääkkeitä
- allergialääkkeitä

Pitäisi olla vielä pillimehu mutta jostain syystä se on aina loppu. Tietysti laukussa on myös kalenteri, kamera, kyniä, lompakko, papereita,siteitä, muita lääkkeitä, hammasharja, pitsiä (???), fenkolinsiemeniä, huulirasva, aurinkolasit, lähilukulasit, tukkalenkkejä, ruusuöljyä, laventeliöljyä, niveaa, astmalääke, dödö, heijastimia ja nenäliinoja.

Nämä ovat sellaisia tavallisia ja terveyteen liittyviä. Mutta minua harmittaa että olen hukannut laukustani radiosta irroneen teleskooppiantennin. Olisin tarvinnut sitä eilen. Siihen olisin voinut jo hyvissä ajoin liittää lapun ja ottaa mukaan tussin jolla kirjoittaa "olen hukassa!". Tien poskissa näetsen oli vauvan pikkuriikkinen lapanen ypöyksin ja pensaan oksalle nostettuna se oli aivan liian pieni tullakseen huomatuksi. Teleskooppiantennin kanssa sen olisi voinut laittaa törröttämään pientareelle!

1 kommentti:

Sisko kirjoitti...

En ymmärrä kuin miehet pärjää, kun niillä ei ole kuin känny, lompakko ja avaimet...