keskiviikko 8. syyskuuta 2010

Piikillä ja postilaatikolla

Auts, se sattui. Aika paljon. Mutta en silti potkaissut lääkäriä.
Sain siis neljä piikkiä kortisonia ja puudutetta akillesjänteisiin noin aluksi. Nyt on outo olo: jalat ovat kuin jonkun toisen, painavat ja jäykät, mutta juuri nyt ei sentään satu. Kaksi päivää yritän lepäillä (mitä se on???) ja senkin jälkeen olisi varottava. Ei siis katolle? Ei hirsien kanniskelua? Mitä ihmettä minä sitten teen???

Viimeksi eilen illalla kipinöin ja turhauduin miesten pitkinpoikinjättämien sotkujen/vaatteiden/astioiden/kenkien korjaamiseen - jos patistaisin heitä joutuisin patistamaan koko ajan ja se ei tunnu mukavalta. Siinäpä niitä kilometrejä kertyy. Elämää ADD- ym. taloudessa, jihuu.Mutta! Uunissa paistui eilen Rinnat, siis kaksi kurpitsanpuolikasta, joista tein hilloa sekä kurpitsansiemenhilloa, koska en tajua miksi niitä pitäisi vaivalla riipiä sieltä pois paahtaakseen ne sitten...Ja tänään posti toi ihanuuksia: Villihelmen helmiä, muiston ystävältä, sekä H.S.:n ihanan kimonopussukan jota havittelin omakseni ja nyt se on minun!

Villihelmen pussukassa on aina kiitoksia: tällä kertaa karkkien lisäksi kauniita kultaisia pikkuhelmiä. Näitten ihanuuksien takana on vihdoin raaskimani ostos: Käsityö-lehti, siis se Viron suurin. Haluaisin oikeastaan ostaa sen kääntämättömänä, mutta ei saa täältä.Ja katsokaas mikä hauki tarttui eilen Isoveikan mukaan järveltä! Hauella oli koristeenaan kai siimaa jo entuudestaan - liekö ollut se joka nappasi vieheeni taannoin?

Ei kommentteja: