torstai 10. syyskuuta 2009

Tämä sai tänään lahjoja...:)

Ensitöikseni pistän tähän pienen tunnustuksen, jonka Elena minulle lähetti; kiitos kaunis tästä. Erityisesti minua ilahdutti määritelmä "omaa tietaan omaperaisesti kulkeva" - kiitos kauniista sanoista :) Ojennan tämän sydämen eteenpäin ihanalle, kauniille, lahjakkaalle Tyttärelleni.

Aamu alkoi miesten tuomalla kahvitarjottimella ja ihanilla lahjoilla. Mies teki solkiini ketjunkannattimet, Ilovalmari valmisti hienoa tasalaatuista spiraalia ja puisen korun (tuo mustapunainen), yhdessä ompelivat minulle nahkakukkaron spiraalinauhoineen, Isoveikka teki Ä-korun ja antoi vihdoin kaipaamani Mymmelintytär-mukin :) Lisäksi sain paljon Puro-lankaa, josta olen jo aloittanut villapuseroa, ja sokerina pohjalla piskuiset nukkekodin astiat sekä kaksi eestinkielistä lehteä Kroonika (kamala, aivankuin seiska!!!!!) ja Cosmopolitan ( :-D tunnen itseni tosinaiseksi :-D), kiitos Siskon joka pitää minut ajantasalla myös lahdentakaisista tapahtumista......:-D Lisäksi odottelen kirjapostia... Siitä myöhemmin. Sain myös ihania vaatteita ja hienon kassin Ystävältä, joka yllättäen tuli maan ääreltä eilen kyläilemään :) Voi iloa ja ylen lahjakasta oloa! Muistinkohan edes kaikki? Minulla on niin ihana perhe ja ihanat ystävät. Niin, sain juuri äsken myös Koulupuvun! :-)


4 kommenttia:

_hoya_ kirjoitti...

Mikäs neule kuvassa pilkistää? ;-)

Maahiska kirjoitti...

Siinä pilkistää hauska liivi, jonka tein Sarekista viime vuonna :) Ihana ja monikäyttöinen vaatekappale! http://maahiska.vuodatus.net/blog/1525664/kuvia-ja-kudontaa/

Sisko eiku Anne kirjoitti...

Ole julge! LOL

Maahiska kirjoitti...

Alati julge! :-D