keskiviikko 9. syyskuuta 2009

Rautakauden keskiaukeamatyttönä

... Ettei kukaan vaan luulisi, että minulla on tylsää, niin tässäpä tämän päivän otos.

8 kommenttia:

Pellon pientareella kirjoitti...

Tuossa on hieno valo ja herkkyyttä, samalla myös eroottisuutta. Olet ihku kun otat näitä omakuvia!

Maahiska kirjoitti...

Ihte on omakuvatkin otettava :-D Olen aina kuvannut itseäni, kaikista otoksista saisi suurensuuren näyttelyn...

Elena kirjoitti...

Mielenkiintoinen otos. Sita voi katsella tosiaan monelta eri kantilta.

Omakuvien ottaminen on mielestani todella vaikeaa. Mita ne kertoo? Kertooko totuuden ohi vai sen totuuden mita ei itse niin valittaisi katsella?

Telle kirjoitti...

Ihastelin noita kuviasi, tuossa kuvaussession ylimmässä kuvassa näytät niin levolliselta ja viisaalta, aivan kuin sinuun olisi kätketty kaikki tieto.Eka kertaa kommentoin, kaikki olen lukenut.
Telle

Maahiska kirjoitti...

Mulle omakuvan ottaminen on tapa tarkastella omaa mielentilaani ja kasvuani, niin hassulta kuin se kuulostaakin. Se on voimauttavaa, paljastavaa (sensuroin tietysti kaikki kaksoisleuat jne :-D) ja joskus aika hämmentävääkin.

Ja tervetuloa Telle, kiva kun kommentoit. Olisipa tosiaankin, sitä tietoa tässä päässä...:) Sitä kuvaa ottaessani ajattelin yhtä erityistä ystävää, joka kaipasi piristystä.

Lissu kirjoitti...

Paljon syntynäpäiväonnea kansikuvanaiselle! Aurinkokin paistaa kunniaksesi jo näin aamusta alkaen. Toivottavasti olet saanut hiekkaa ja ruusuja.

_hoya_ kirjoitti...

Omakuvaus on mullekin "arkipäivää". Sen jälkeen kun valokuvamaailman kärkinimet Brotherus, Kannisto ja Minkkinen ovat näyttäneet töitänsä, en ole häpeillyt itseni kuvaamista.

Mistä kirjasta on kyse? Mielenkiintoista!!

Maahiska kirjoitti...

Tehdään kuvia ystävän kirjaan, joka esittelee ja opastaa rautakauden/keskiajan vaatetusta esim. larppaajille, markkinaväelle, kauppiaille ja rahvaalle yleensä :)