sunnuntai 7. elokuuta 2016

Sinisennälkä taas

Joskus se iskee, kaipuu siniseen, sitä etsii joka puolelta, silmä tarttuu siihen, joskus väri on täydellinen vasta ruskean rinnalla. Mutta aina se yllättää, en ollut ennen sinisen ystävä lainkaan.

Ma otsin sinist värvi iga kohast. Pilvede taga, inimeste silmist, minu südamest.

4 kommenttia:

Seija kirjoitti...

Hienot kuvat!

Maahiska kirjoitti...

Kiitos :) Olen kuvannutkin aika vähän, pääkipu vie tosiaan terän vähän kaikelta nyt.. Haluaisin laittaa tänne enemmänkin tarinaa mutten pysty istumaan koneella tarpeeksi kauan!

elina kirjoitti...

Ihania kuvia. Minulle sininen on ollut aina ykkösväri. Jo pikkuisena minut puettiin vaalean siniseen ja nyt on sinistä seinissä, matoissa, sohvassa jopa ostamani ruusu vivahtaa vaaleanpunaisen lisäksi sinertävään. Huomaan usein, että maalaustarvikkeiden siniset värit ovat lopussa, keltaiset, vihreät ja oranssit kestävät loputtomiin. Kuitenkin väitän aina, että käytän kaikkia värejä. Höpsistä, ei mun vaatekaapissakaan ole muuta kuin mustaa, sinistä, lilaa, viininpunaista, eikä ainoatakaan keltaista.

Maahiska kirjoitti...

Äkkiseltään en nyt muista onko mulla yhtään sinistä vaatetta (jos ei kansallispuvun sinistä lasketa) - ja annoin just pois kaksi ainoaa sinistä mekkoanikin. Mutta silmät etsivät ja löytävät! Vaatekaappi on kamala, siellä on mustaa mustan päällä, tänään viimeksi koin sen huippuhetken kun vasta noin kymmenes vaate on edes sinnepäin se mitä olin etsimässä.....