sunnuntai 1. toukokuuta 2016

¨Taas tapahtuu pajallakin, talkootöitä tehtiin hiukan

On tämä elämä yhtä hurjaa pyöritystä - oloni on sellainen kuin olisin juuri juossut maratoonin ja heittänyt rodeokeikan päälle. Mutta silti sain tehtyä jotain tänäänkin. Yhdessä jaksaa paremmin. Tässä puhdistettu Neitsyt Marian olkapää :) Se oli aivan umpimusta tätä ennen.

Ollaan pelattu Raamattu-triviaa nyt kolmena päivänä, eilen hävisin oikein roimasti, mutta opin paljon. Pelissä huomaa myös jonkin verran meidän kirkon eroa protestanttisiin ja muihin verrattuna. Joitakin kysymyksiä vaan on vaikea käsittää. Tai vastaukset on jotenkin erilaisia. Ne hypätään yli tai jos vastaa oikein meikäläisittäin niin syntyy hyvä keskustelu.

Tapasin pihallamme aikamatkaajan itse teossa! Tuolta se vaan putosi!

Eilen oli ensimmäinen ukkonen!

Kasvimaalla oli vanhojen kanervien kokous.

Krookukset kulkevat pitkin poikin nurmikkoa.

Ripustin puihin joulukoristeita koska tapanani on törmäillä oksiin ja näin kuulen edes olevani vaara-alueella :)

Eile oli suve esimene äike, olin aias terve päev ja täna jälle algas tööd, vaikselt teeme puhtaks mõni kloostri ikoonid.

2 kommenttia:

Kivipellon Saila kirjoitti...

Jopa on kaunis olkapää, ihanat laskokset ja muodot! Yhdessä on aina kivaa tehdä kaikkea! ...vai aikamatkaaja... Joko oli ukonilma?

Maahiska kirjoitti...

Tuo riisa oli tosi kaunis kyllä. Juu ukonilma oli muttei taaskaan tullut meille kylään, 10km päässä lähimmillään. Ihanaa! Aikamatkaaja oli perjantaina noissa vaatteissa koululla myymässä hattaraa :)