perjantai 15. tammikuuta 2016

Ohoh, en ole päivittänyt blogia

Olen ollut hyvin väsynyt ja lisäksi kipeä - eilen havaittiin ultralla poskiontelontulehdustakin, mutta maanantaina pitää mennä vielä röntgeniin varmistamaan asiaa. Ilmankos on ollut onea olo. Uudenvuodenyönä vähän paukuteltiin raketteja (4 tosi hienoa, ja edullisia jopa, Kaskad-merkkisiä!) ja sulateltiin sinistä mehiläisvahaa (minulle tuli joku hieno jota en muista) ja ylipäätään valvottiin kolmistaan jonnekin puolenyön yli. Ennen h-hetkeä toimitin tsasounalla kiitosakatistoksen ja se tuntui hyvältä tavalta lopettaa vuosi, aika vaikea mutta antoisa sellainen.

Seurakunnan miehillä oli jonkinlainen parrankasvatuskisa ja uutena vuotena mitattiin. Taisi tuo voittaa (kaikken parrakkaimpia ei huolittu ylivoimaisina kisaan mukaan :D)Valo koristeli vehnäpiparin iskälle.

Valo vietti joululomaa oikein urakalla, piti lapasia sukkina ja piirsi hienon kartan mielikuvitusmaailmasta - sitä käytetään D&D-roolipelissä, jota pelaa isin kanssa. Ja laittoi hän kumikanan minun lintuhäkkiini, mokoma.

Autosta juuttui oikea etujarru ja se piti korjata, onneksi juuri ennen hurjia -32,5-pakkasia eli melkein tarkeni tehdä remppaa. Yhtenä kurjana kipupäivänä piristin itseäni leveästi hymyilevällä paistetulla kananmunalla, ja söin evästä kissa jalkojen lämmikkeenä. Yleensä en paljoa paijaile Lordia, mutta sisällä oli järkyttävän kylmä (12 astetta hellan vieressä)- huomattiin vasta pakkasten laannuttua että rossipohjan kissanluukku oli jäänyt auki. Keittiön lattiakellarikin jäätyi - emme olleet ainoita joille niin kävi lähitienoilla, niin ettei rakentajassa lienyt vikaa. Kun ei ole lunta sokkelin suojana niin kylmä pääsee esteettä alapohjaan. Ja hellan takaa löytyi kauan sitten kadottamani ihana tarjotin.

Täna mulle helistas Käsitöö-ajakiri müüja ja ma ütlesin talle eesti keeles et ma ei telli seda enam - võib-olla järgmisel aastal jälle. On väga frustreeriv selliseid ajakirid vaadata, kui ei ise enam saa teha.

Ei kommentteja: