sunnuntai 27. joulukuuta 2015

Anteeksi! En ole toivottanut hyvää joulua!

Yksi sana: migreeni. Niin ja joulu, se että on hirmuinen hulina ja tohina. Mutta koska me ortodoksit juhlitaan kaikkea niin kauan niin kyllä laitan tämän vielä!

Joulu oli kiva ja meluisa kuten meillä aina, liiankin hektinen ja eilen viikatessani lahjapapereita (askarteluun, enkeleihin) ajattelin että ollaan me yksiä tonttuja, ei ehditä katsella rauhassa kauniita paketteja ja lukea kortteja.... mutta katsoin ja viikkasin tänäänkin, kuvasin niitä ilokseni.

Migreeni voimistuu koko ajan ja olen siirtynyt taas tuplalääkkeisiin, kaksi kohtausta päivässä ja alan olla aika uupunut. FB:ssä se ei paljoa näy eikä valokuvissa. Mutta mietin menenkö huomenna päivystykseen ja pyydän päästä tiputukseen muutamaksi tunniksi kun ei jaksa. Ei voi maata kun tyyny/patja/kaikki sattuu päähän, jopa porsola sattuu vaikka se on pehmoinen. Olen käynyt kävelyllä kahtena päivänä kohtausten välillä.

Niin että nyt tulee lisää kuvia. Ihan tavan kuvia, unohdetaan instagramit välillä.

Ihana kirja täynnä ihania lahjapapereita! Voihan niitä käyttää muuhunkin (jos raaskii!)Ja muut kirjat!

Kuusta käytiin lepyttelemässä ennen kaatoa. Alemmassa kuvassa myös porsola.

Ifolorilta tilattu vuosikirja Anopille. Oli taas niin kiva nähdä omia kuviaan kirjana! Aivan kuin jonkun toisen ottamia :)

Joululahjoista ihanimpia oli tällainen... sain uimahalliin nyt kaksi sarjalippua, nämä ihanat keskiaikaihmiset tässä kortissa keräsivät kolehdin ja arvatkaa vain pääsikö itku. Kun se uiminen on ainoa asia jota tehdessä minuun ei satu. Eikä meillä ole mahdollisuutta käydä hallissa niitten maksujen takia. Kiitos rakkaat. Vaikka aikoinani ryöstin Poukan uuden voudin ja ollaan oltu poissa kuvioista liian kauan.

Hmm... jatkan kirjoittelua vaikka huomenna... onkin noita instagrameja kerääntynyt...:)

Ma olen õnnelik ja tänulik minu perest ja headest sõpradest. Meie oleme õnnistatud nii paljudel heal.

Ei kommentteja: