torstai 5. marraskuuta 2015

Päivän toinen hupaisa

Ensin imuri meni ihan rikki. Se kuoli, heitti veivinsä, delasi. Ja nyt tämä. Bilteman moppi. Ensimmäinen käyttökerta.

Täna pole minu päev, vähemalt mitte koristamise puhul.

6 kommenttia:

Mama Elf kirjoitti...

Ehkä joku ylempi mahti kehottaa olemaan siivoamatta juuri nyt...

Maahiska kirjoitti...

Sitä mie vähän aattelinkin, kun sitten yritin päälle vielä tilata hupihallista imurin niin ei ne myy mulle osamaksulla kun ei ole tuloja - ja miehen tilillä ei toistaiseksi onnistu koska hänen tiedoillaan on nyt käynyt kolmesti joku rikollinen tilaamassa kännyköitä ja tietokoneita ja tilitiedot hetkeksi jäädytetty (poliisiasiaksi mänt viimeksi kolmisen kuukautta sitten...) eli minä tartuin rikkalapioon ja harjaan ja yritin rätillä pyyhkiellä lattiata (jonka olen viimeksi kyennyt pesemään joskus ennen pääsiäistä!!!) josta taas mun tomumajani ei tykkää eikä kädet lainkaan varsinkaan. Mutta kun tahtoisin puhdasta!!!

Kivipellon Saila kirjoitti...

Rikkalapio ja harja ovat pettämättömiä ystäviä ja smurffin laki sanoo että jos joku hajoaa niin samalla menee muutakin...ainakin meillä!

Maahiska kirjoitti...

Mun pitäis saada myös uus hyvä rikkalapio-harja-setti, vanha on hieman kuollut sekin... Meillä kun on nää rakoiset lautalattiat niin imuri ois sikäli ihan must. Monet rikkaharjat sattuu mun käteen, en ole löytänyt täältä kaupoista vielä sellaista jolla pystyisin haravoimaan lattiaa ilman kipua - se ranteen asento on vaan väärä kun en pysty/saisi puristaa sitä kahvaa yhtään. Jossain myydään semmoisia joissa se otin kääntyilee - Valamon hotellissa on semmoiset! (Saiskohan nitä sieltä :D) Imuriksikaan ei käy ihanmikävaan, pitää olla kevyt, pitkäjohtoinen, leveä suulake, aika hiljainen ja iso. Että haastetta riittää :S Siivous on tosiaan mulle vaikeaa nykyään, tomumaja kipuilee asennoista ja liikkeistä kerrassaan raivostuttavasti! Tai sit voimia ei ole, käsissä.
Mietin voisiko tuohon keittiön kellarikoloon asentaa hurjan imun, sinne menisi niin parittomat sukat kuin pölypallerotkin... leivänmuruista puhumattakaan!

kosotäti kirjoitti...

Juolleet siivousvälineet tietää vapaata :)

Maahiska kirjoitti...

Sen kun näkis :p Sukulaistyttökin äityi kysymään kuka meille oikein on tulossa kylään kun siivoan.... :D