sunnuntai 25. lokakuuta 2015

Voi pientä hymyä, pientä naurua!

Micaela kävi tänään kummitädin luona ja on oppinut hymyilemään! Ja nauroi leveästi ja äänettömästi koko hampaattomalla suullaan! Ja kuka taaskaan ei älynnyt pyytää ottamaan kuvaa... Sydämeeni sen kuvan talletin :)

Aamulla oli Keuruulla liturgia, normaaliaikaan paluun kunniaksi saatiin nukkua hieman pidempään kuin tavallisesti ja tuntui ihan mahdolliselta se aamuherätys. Bonuksena kirkkomatkalta tarttui mukaan myös isä Timon maininta kalapyöryköistä, eli kotiin päästyä jauhoimme savustetut lahnat ja hauen ja tein pyöryköitä - ja nyt harvinainen hetki taas: ruokakehu! Että olivat niin hirmu hyviä! Mitoista en tiedä mutta kyytiin laitoin yhden munan, ruohosipulia, oman tuvan yrttimaustetta, kermaa, öljyä, kaurahiutaleita, ja pyörittelin lopuksi vielä tattarijauhoissa.

Parin päivän takainen ihmetys - mitenkähän tuo toimii... Mutta ihan hyvää kahvia tuli :)

Tämmöisiä posteja olen saanut viime aikoina - ihania postipäiviä! Pitää hieman suomentaa noita Darian lähettämiä kirjasia. Mummojen värityskirja on suloinen, kiitos Asta! Kirjoitin kuntoutuksessa 3 kirjettä yhtenä päivänä, kaksi niistä semmoisia joita olen roikottanut työpöydällä ikiajan - voi miten reipas olinkaan. Huomenna taas on postiin asiaa: kuusenkerkkäsiirappia kipeälle metropoliitalle ja rakuunan juurakoita ja vihanneskryssaa ystävän uuteen puutarhaan. Vielä muutama postiasia odottaa, mutta pikkuhiljaa suma selviää. Sain saksasta taas kultaa ja kultausöljyä - voi milloin, oi milloin ehdin tehdä nuo ikonit valmiiksi?

Ja jos joku ihmettelee mitä yhtenään roikun siellä kuntoutuksessa, nin tätä. Tämä on siis suspensiohoito, rentoutusta. Ja joka armas kerta mulla alkaa soida päässä Kate Bushin "Suspended in Gaffa".

Niin että hyvä, ihana, kaunis päivä oli!

Eile oligi ainult selline kurb hetk - täna jälle parem ja rõõmsam tuju :)

2 kommenttia:

kosotäti kirjoitti...

Tuo siun roikotus näyttää kyllä kaikkea muuta kuin rentouttavalta, hui mikä laite.

Maahiska kirjoitti...

Se on oikeesti ihana, ei tarvi kannatella kipeää painoaan - parasta toki on vedessä kelluminen mutta tämä hyvänä kakkosena! Vanha keksintö, poliopotilaille aikoinaan suunniteltu. Tuo viritellään sängyllä paikoilleen ja sänky lasketaan alta pois, joku puolisen tuntia menee kellutellessa sitten.