lauantai 17. lokakuuta 2015

Meidän perheessä saa tehdä oikeita asioita

Näinhän se on. Pienemmät pojat möyrivät kellarityömaalla siinä missä isommatkin, suojavarustuksetkin oli kunnossa ja ihan oikeita töitä tehtiin. Kellari tuli melkein valmiiksi - eristystä ja lattian siivousta hiukan, hyllyt ja tikapuut vielä puuttuvat. Saan ainakin joriininjuuret ja gladiolukset sinne talvehtimaan, eikä jouluna tarvitse ihmetellä mihin laittaa koko pesueen monen päivän ruuat! Ylempi kuva Villen ottama, itse en ole käynyt tuolla rossipohjassa muutamaan vuoteen.

Auringonlasku jaksaa aina ilahduttaa, se on oikeasti juuri noin upea.

Mikko Vähäniitty kävi kuvaamassa minua keväällä yhtä lehtijuttua varten (lokakuun Eevassa) ja tuli taas kivoja kuvia. Ottokin siinä. Haluaisin voimauttavan valokuvauksen koekaniiniksi - voisi kuvauttaa jotain ihan kummaa, salaisuuksia ja haaveita (joo, niitä jo on, olen oppinut!)!

Mummu ja Pappa ovat rähjääntyneet kesän mittaan kasvimaalla, kuinkahan kauan kestävätkään? Molemmat tulleet meidän perheeseen joskus 70-luvulla.

Nyt lähden pakkaamaan Apilaa varten. Tulin äsken uimasta ja tärisen vähän, mutta tuntuu hyvältä ja oli ihana peseytyä puhtaassa vedessä vaihteeksi. Kuntoutuksessa saan kellua ja uida kahdesti päivässä! Olen varmaan ihan rusina session päätteeksi.

Täna on olnud hea päev - aias oli palju tööd ja olen nii uhke et tegin isegi rohkem kui alguses mõtlesin. Siis käisime ujumas ja nüüd on väga tubli tuju! Lõppu õhtul võib-olla telekat vaatama või midagi muud toredad.

Ei kommentteja: