keskiviikko 29. heinäkuuta 2015

Tsasounan juhla!

Olen ihan sanaton. Niin kaunis ja hieno ja suuri juhla oli meillä eilen illalla. Oli kuorokin, vieraissa oli paljon laulajia, bassojakin! Meille rakkaita ihmisiä, perhe, kyläläisiä, ystäviä, tuttuja, seurakuntalaisia, ja hieno sääkin oli! Joku laski että väkeä oli ainakin 60 henkeä. Ja ne herkut mitä vieraat toivat! Tarjoilu oli aivan mahtava ja kiitos rakkaalle Anopille joka jälleen varmisti tarjoilun sujuvuuden - hän lienee jo tottunut näihin meidän pop-up-tilaisuuksiimme? :)

Omasta puolestamme tarjolla oli karjalanpiirakoita (tavallisia ja glut.) munavoineen, jättimäiset luonnonkukin koristetut täytekakut (kiitos Mimmi!), Valamon mustaa sekä oman pihan minttuteetä, hyvää kahvia, Louhisaaren juomaa ja minttusimaa, tavallismehua, ja mitähän muuta... ystävät toivat kakkuja lisää, pikkuleipiä, piirakoita, ja mitä kaikkea ja harmittaa etten ehtinyt kuvan kuvaa ottaa terassista joka oli katettu herkuilla! (Niin ja oli se siivottukin!)(Sehän oli melkein tyhjä!)

Osa herkuista jäi kiireessä ja epähuomiossa laittamatta esille ja niitä napsittiin illalla myöhään - meillä on rääppiäisten rääppiäiset monta päivää.

Jostain hämärästä syystä en tosiaan ehtinyt ottaa kuvia. Videon otti Nilla (jostain syystä sen perään tulee omituisia jaappanilaisviideoita???) ja tässä ystäväni Sannan otoksia - kiitos Sanna!:

Haleja, paljon haleja!

Kolme kuorolaista ;)

Kaunis ilta-aurinko loi kauniita varjoja

Tsasounan vihmominen

Juhlaväen vihmominen

Välineitä ja touhua...

Nillan ottamia kuvia:

Puheita ei ehditty oikein pitää, mutta Ville tässä kertoo hieman järjestelyistä.

Ihana Erna S. seurakunnasta otti myös kuvia:

Tsasounalle tuotiin myös mm. lampukoita, ikoneita, lampukan sydämiä, tuohuksia lahjaksi. Olemme kaikista hyvin kiitollisia. Saimme upean köynnösruusunkin, sen paikan katson huomenna huolella.

Kävin äsken toimittamassa ensimmäisen maallikkoehtoopalvelukseni, Valo oli isännöitsijänä ja lauloikin mukana. Ville on muuttokuormaa viemässä, Noel muutti tänään Jyväskylään (nyyh! äidin sydän....) ja kuulemma sänky kastui sateessa matkalla. Miten siinä nyt voi nukkua?

Tänään jo oli Keskisuomalaisessa juttua.

Paljon on aihetta kiitokseen. Kiitos perheelle ja ystäville ja kaikille... kiitos Jussille joka rakensi Villen kanssa ja lapsille jotka kaikki osallistuivat myös. Nyt yritän rauhoittua, aamulla haettiin katiskasta särkiparvi joka on umpioitu herkuksi purkkeihin, josko järvelle vielä... Valo miettii voisiko mennä suihkuun syömään kuivakakkua - tietysti voi.

Veel üks seiklus oli eile: ma tellisin meile suure telgi aga sealt tuli ainult seinad ja katuse kangas - nad ei saatnud meile need väga tähtsad "raamid" - telk ei aga püsinud püstis Püha Vaimuga... Issand aga saatis meile päike ja soojus. Homme hommikul tulevad need raamid ka...:D :)

5 kommenttia:

Palaga kirjoitti...

Monia armorikkaita vuosia teille ja uudelle pyhäkölle!

Janica Heikkilä kirjoitti...

Oli muuten ihan mielettömän hyvää se kakku, kiitos siitä(kin)! :)

Ruostevilla kirjoitti...

Onnea onnea!

Liiolii kirjoitti...

Ihania kuvia, kiva päästä tätä kautta osalliseksi juhlista. <3

Mama Elf kirjoitti...

oi, oi, nyt vasta näin nämä kuvat kun olen maanut sängynpohjassa kipeenä. PALJON ONNEA tästä haaveen toteutumisesta. Tsasouna näyttää niin kauniilta ja rauhalliselta ympäristössään. Jos olisin lähempänä tulisin ehdottomasti käymään.