tiistai 23. kesäkuuta 2015

Ihan itse

Harjoittelin muutama päivä sitten virvelin kanssa ja hops! tuli hauki! :)Olen väline-epävarma henkilö, uudet esineet saa minut pois tolaltani. Ehkä olen aikuistunut?

Ma olengi suur kaluri! Vähemalt rõõmus minu oma esimesest hauest! (Üritasin otsida sõna "haugi" muuteid, ei suutnud leida)

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Kenen pyhimyksen kunniaksi tsasouna tulee?

Maahiska kirjoitti...

Kärsimyksen Jumalanäidin ikonin muistolle, se on minulle tärkeä ikoni. http://www.ortodoksi.net/index.php/Jumalan%C3%A4iti_Strastnaja

Kivipellon Saila kirjoitti...

Olen lukenut kauniita postauksiasi, kaikkea ihanaa ja kaunista olet kokenut! Oma aikani tuntuu valuvan kuin hiekka tiimalasissa, töissä, äitiä hoitaessa ja kotihommissa, harmi ettei ehdi täällä blogimaailmassa enempää olla sillä toinenkin rakas kesäharrastus, puutarhakin, kutsuu.

Minullakin on tuo samaninen tuoksuallergia tai oikeastaan kolmihermosärkyni provosoituu hajuista, se on niin kurjaa! Siis hajuista, joissa on jokun valmistusaine jota en ole saanut kiinni. Se turvottaa poskiontelot ja särky kestää monta päivää, tuntuu että silmätin roikkuvat päästä ja jyskyttää. Sitä en toivoisi kenellekään!

Mukavaa kesäkuun loppua, jaksamista!

Maahiska kirjoitti...

Voisiko olla se perun balsami, josta puhutaan? Sitä ei muistaakseni edes tarvitse mainita aineluettelossa - ainakaan sillä nimellä. Itse epäilen sitä, mutta tietoa vaikea löytää äkkiseltään tähän. Useissa tavallisissa käsirasvoissa esim. on hyvin pistävä haju, joka kirvelee nenääni, vaikkei muut tunne koko hajua.