torstai 14. toukokuuta 2015

Kauheen ahkera, tahtois olla haikara

Olen ollut tänään liian ahkera. Luulen. Kävin kahdesti veneellä, vein ja sitten vielä tyhjäsin katiskan (se oli päivän pois järvestä kun sää oli niin kehno, siksi kahdesti tänään), touhusin kasvihuoneessa, tein ruokaa liian kauan ja vahingossa vehnästä, eli tein sitten itselleni toisen ruuan (nokkos-fetamuhennosta ym, oli hyvää) ja muutenkin olen kaiken aikaa juosta jolkottanut milloin minnekin. Kumma akka. Tällaisia päiviä saisi olla enemmän, tämä on normaalia. Lääkkeellä saan migreenin talttumaan, nyt on jo liian kauan tullut kahta kohtausta päivässä. Odotan pääkivutonta päivää. Tai sellaista että olisi vain yksi kohtaus päivässä.

Metsässä olen käynyt, karhun jälkiä ei ole enää. Tai jotain oli, isoja miehensaappaan kokoisia jälkiä sammalikossa. Muttei raatoja eikä pöyhimyksiä.

Niin se netin mustahaikara - siellä on kaksi poikasta, voi miten hauskaa! Voi kun voisi elää kuin mustahaikara, tehdä vain perusasioita. Ihminen on ihan liian altis haluamaan kaikkea muutakin.

Mulle meeldiks olla must-toonekurg, tahaksin teha ainult lihtsad asjad - hoolitseda lapsed, ehitada kodu, süüa ja noh... lenda. Ja muidugi elada kõrgel puu otsas. Kuid see poleks lihtne elu, ma tean.

2 kommenttia:

Kivipellon Saila kirjoitti...

Nuo sinun kuvat ovat kuin sadusta! Toivottavasti migreenisi helpottaa! Keväästä saa ihmeesti virtaa...minulla on nyt suossarämpimispäivä :(

Maahiska kirjoitti...

Kiitos :)
Lasken täälä jo kesän alkaneen, pääskysiä on. Mutta kevättöitähän nämä vielä ;) Vein sisälläkasvatetut liljat kasvihuoneeseen, saa nähdä mitä tykkäävät - liian lämmintä ei vielä ole.