sunnuntai 19. huhtikuuta 2015

Kauhiasti kaikkea

On kipeä sormi, yhä, reumakuvat otettu, tiistaina kuulen kai mitä ne kertovat.

Olen silti maalannut.

Ja tehnyt filigraania hiukan - jopa juottanut ihan pikkiriikkisen. Kultausta haluaisin opiskella, mutta seuraavana vuorossa on rakeistaminen ja valuhommat, sitten kun käsi tykkää olostaan enemmän.

Mutta parasta kaikesta on varmaankin vene, siis järvi, ja se, että sauvoimme laiturin ympäri ja rikoimme jäätä.

Karhua ei ole nyt näkynyt, eikä uusia jälkiä tullut. Metsässä on muuten vaan jännää.

Raparperi nousee, ja sipulit. Muutamaan päivään ei ole ollut pihafiilis, mutta viimeiset (?) lumisateet saatiin ja ne vei loputkin lumet ojista.

Nyt väsyttää, huomenna uusi päivä.

Täna on olnud väga töökas päev - maalimist ja filigraani tööd. Öeldakse et pühapäeva tööd pole õnnistatud, kuid mulle see oli.

3 kommenttia:

Kivipellon Saila kirjoitti...

Voi harmi! Nivel- ja luukipu on ihan kauheaa! Sitä ei toivoisi kellekkään! Toivottavasti saat apua kipuihin ja turvotteluun. Upeat valokuvat olet ottanut, ihania korujen valmistuskuvia! Ikonien kultausta olen opiskellut, savikultaus ja olutkultaus ovat jääneet, vain mikstionilla kultaan, se riittänee mulle.

kosotäti kirjoitti...

Kumpa ei vaa olis reumaa, se on niin ilkiä tauti.
Tavallisen nivelrikon kanssa pärjää paremmin.
Ihanaa viikkoa teille kaikille

Maahiska kirjoitti...

Joku autoimmuunitautihan mulla on, kun tuo vyöruusu yhtenään tulee (jo 15 vuotta)ja nivelpsoridiagnoosikin on jo, mutta Jkl:n reumalla ei sitä uskota vaikka kaikki täsmää. Oli väärä lääkäri joka sen diagnoosin antoi. Mutta jos onkin reuma, on jotain mitä hoitaa - vihdoinkin. Nythän mulla ei ole muuta kuin kortisoni ja Dolan. Kunhan jotain selviää - myös muita sormia sattuu ja oikea polvi yllättäen kipeytynyt taas, turvottelee raukka.
Tänään olisi ohjelmistossa lisää jänniä juttuja, mm. messingin sahausta - se on työlästä, voin vakuuttaa..... jos kykenen tiskivuoren selätyksen jälkeen. Pahinta on se kun käsi ei pidä, voimat kadonneet (pitäisi olla 28 jotain, on just ja just 3 sitä jotain oikeassa, paremmat voimat vasurissa!) niin ettei edes tiskiharja pysy. Mutta onneksi on pesusieni, sillä voi työnnellä astioita puhtaaksi rystysiä käyttäen. Sivellintä voi pitää sormien välissä sillein jännästi, se ilahduttaa että pystyn maalaamaan vaikka täriseekin.