keskiviikko 29. huhtikuuta 2015

Hiukan hommista ja homman vierestä

Olen tämän käden kanssa tehnyt pari tuntia viikossa "töitä" eli kaivertanut ja kiinnitellyt lenkkejä - suurimman osan töistä eli kaiken tekee siis edelleen Ville. Haluaisin kullata ja hopeoida ja... emaloida! Mutta tässä nyt joitain juttuja joita Kurkipellon Pajalta on touhuttu. Asiakastyö, ylioppilaslyyrat yhteen riviin - eli rintaneulaksi. Ville teki. Minä edelleen kaiversin tuota tähteä panagiaan, ja suloisia korviksia on kehitteillä myös. Olisi niin paljon mitä osaisin tehdä jos voisin.

Tytär on tekemässä näyttötyötään meillä, karhunkynsiriipusta. Pääsi isomummin vanha (ebola-emmentaali-edam-eikun)eebenpuunorsu uuteen elämään! Kuvat Hannan ottamia.

Vielä pitää sanoa että hän oli viikonlopun taas maanpuolustushommissa - ylpeä äiti proudly presents :) Vaikka huolestuttaakin.

Juuri nyt sataa aivan hirmuisen kokoisia lumiläpäreitä. On siis vappu parin päivän päästä - meitä se ei koske, kunhan hengaillaan vapaalla. Katiskasta tuli kissoille kaloja, ja kilon hauki ja kaksi syömäahvenaa :) Lumisateessa nostimme.

Täna saab maa jälle valge tekk. Suured, tõesti väga väga suured lumerätikud!

2 kommenttia:

Kivipellon Saila kirjoitti...

Tiedän tunteesi äitinä, kun tyttönen on armeijan vihreissä! Meilläkin vanhin tytär kävi armeijan ja rukin ja nyt voin sanoa että olen hyvin ylpeä! Ihania, niin ihania koruja jälleen!

Saittepa oikean Pietarin kalansaaliin, meillä kissat syövät kalaa jos keitän ne ensin, kanatkin niistä tykkäävät, raakaa kalaa kanoille ei anneta ja kissat vain joskus haluavat raakaa kalaa syödä. Olipa teillä luminen keli!

Lämmintä Vappua!

Maahiska kirjoitti...

Kiitoksia, hyvää toukokuun vaihdetta sinullekin! Tytär on nyt kouluttajana ja hakee työpaikkaa armeijasta. Pojalla kutsunnat tänä vuonna, mutta sivariksi toivottavasti menee - yksi sotilas perheessä riittää!
Tänä aamuna ei jälkeäkään lumesta, melkein helle!