maanantai 1. joulukuuta 2014

Oi, Loviisa!

Joskus kun ajelee iltaisin valaistujen kotien ohitse, tulee mieleen mennä rimputtamaan ovikelloa kurkistaakseen asukkaita ja sisustuksia. Viikonloppuna pääsin kurkistamaan Loviisan ihaniin joulukoteihin, tai viiteen niistä. Kahteen ei ehditty. Vackerbacka oli niin ihana... ja ihmiset kaikki ystävällisiä, tunnelma rauhallinen ja jouluisa - suosittelen kaikille joita markettien joululaulu ahdistaa! En jaksanut kuvata, mutta netistä löytyy muitten blogistien juttuja menneiltä ja tältä vuodelta.

Tuliaiksi ostimne Vackerbackasta mehiläisvahakynttilöitä ja keramiikkapajasta Rune Rikbergin mukeja (siellä oli upeita punaisia vateja! Oi jos oisin ollut varoissani). Valo soitti harmoonia Krintissä ja Pitkänpöydän talossa oli kaunis yksinkertainen jouluseimi. Ja kynttilöitä ja lyhtyjä oli joka puolella :) Haluan ensi vuonna käymään uudestaan, myös vanhojen talojen tapahtumassa kesällä. Vanhassa Loviisassa oli ainakin kolme vanhaa taloa myytävänä... Oijoi.

Tässä vielä hieno joulukalenteri!

Ma armastan vanad majad, kui oleksin vaba kolima, tahtsin Loviisa kolida - seal oligi vähemalt 3 tühi majasi justkui minu jaoks...

1 kommentti:

kosotäti kirjoitti...

Lovisa on aivan hurmaava kaupunki.