torstai 27. marraskuuta 2014

No voihan kiertäjäkalvosin tai joku :(

Juuri kyllä artikkelin luin mutten muista koko hienoa sanaa, mutta siis oikea olkapää tulehtunut, noin suomeksi sanottuna. Yrittää tehdä kaikenlaista tavallista niin eipäs onnistukaan. Onneksi minulla on taas kolme päivää vapaata kaikesta touhuilusta, lähden vähän reissuun jälleen. Tänään tein monta tuntia äh, uh ja yyh-yrityksiä kuvansiirron parissa, hopealle yritin saada syövytettävää kuvaa ja vain ensimmäinen kolmestatoista onnistui. Kyllä, kolmestatoista kappaleesta vain yksi. Onneksi minulla on rauhallinen luonne ja melkolailla lehmän hermot.

Terveyskeskuksen pihalla tarkastelin askelia lumessa ja keskustan Kivikoululla huomasin joulun enteitä. Muuten en ole jaksanut kuvata.

Ainiin! Meille rakas isä Matti valittiin Oulun metropoliitaksi eilen - monia armorikkaita vuosia hänelle! Tiukka oli äänestys, hirvitti aivan. Sen enempää asiasta jutustamatta totean, että ihanaa ja hienoa ja kummallista! Vaikka minulle tämä ei tullutkaan yllätyksenä. Olen iloinen hänen puolestaan ja uskon vakaasti, että i. Matti tulee olemaan hyvä esipaimen. Mutta toisaalta taas Sirpa Kähkönen ei voittanut Finlandia-palkintoa vaikka kuinka yritin vaikuttaa telepaattisesti. Kummallista sekin!

Kui ma üritan heitta särgi selga, ei juhtu midagi - parem käsi on nagu puine kepp :/ ...sellepärast õpin tänaet on vaja uued tantsuliigutused selle särgiga, ja juuste pesu on ka keelatud või keeruline. Ja kudumine... Alguses ma arvasin et mul on väga vaga haigus, liiga ristimärgi tegemise pärast, kuid see ongi kanga lõikamise tõttu haigeks tulnud, see minu parem õlg.

Ei kommentteja: