tiistai 11. marraskuuta 2014

Sormuksia ja työhuone

Teimme ystäväpariskunnalle vihkisormukset 15-vuotishääpäivän kunniaksi - hopeaa ja karneoli. Heillä ei alunperin ollut minkäänlaisia sormuksia :) Suunnittelun pohjana oli vanhoja akanthus- ja kukka-aiheisia sormuksia, kiva ja kaunis työ.

Nyt on minulla työhuone, tänään sain sen pöydän kankaiden leikkausta varten. Järjestin kangaslaatikoita ja villalankoja, nauhoja, nappeja... Odotan ja toivon että pystyn tekemään ompelua kotitarpeiksi, kaikki korjaustyöt jotka ovat jonottaneet kuukausimääriä JA sarafaanin ja kaikki muut. Leikkuupöydällä voin tehdä myös kortteja ja nukkekotijuttuja, upeaa ja käsittämätöntä! Että on oikea paikka! Eikä tarvitse stressata keittiönpöydän vuoksi! Nyt tarvitsen enkeleitä että jaksan. Pikkuhiljaa teen.

Kas teate kes sai endale oma tööhoone? :)

4 kommenttia:

kosotäti kirjoitti...

Tosi kauniit sormukset.

piaeliina kirjoitti...

Ihanaa, että olet saanut ihan oman työpöydän! Lähettelen sulle täältä positiivisia ajatuksia, jos ne sitten houkuttaa niitä enkeleitä sun luo.

Mama Elf kirjoitti...

Kauniit sormukset! Näytä Maahiska kuvia työhuoneesta...rakastan katsella kuvia/kuulla juttuja muiden luovien ihmisten työtiloista,

Maahiska kirjoitti...

Kiitoksia kehuista :) Työhuone on vielä sillä mallilla ettei ole kovin komea kuvattava, puuttuu hyllyt ja se laatikkopaljous sekoittaa koko ulkonäön... ja pojan rummut on siellä myös :D Mutta heti kun tulee kuvattavaksi niin jopa räpsin!:)