maanantai 4. elokuuta 2014

Terveisiä taas keskiajalta...

Kotona jälleen, olipa vauhdikas viikonloppu ja selvisin ihan hengissä - ellen jopa ehontunut siellä! Tuplasin lääkkeet niin jalat toimivat yhä - alanko oppia? Olen iloinen, että kuumasta ja seisoskelusta ja tanssimisesta (!!!) huolimatta pystyn tänäänkin kävelemään. No tanssiminen oli semmoista notkuntaa minun osaltani, päkiöille ei voinut oikein nousta eikä varata mutta onhan ihmisellä lanteet ja olkapäät. Mutta mitä siellä Kouvolassa sitten olikaan? No Verlasta Kouvolan keskusta-alueelle siirretty ja uudistettu entinen Verlan aika-tapahtuma eli Kouvo La Arctopolis! Siellä oli tuttuja ja tuntemattomia, enemmän kuitenkin tuttuja - markkinakansaa ja muusikoita. Ja se musiikki! Kuulkaas! Nyt en tiedä edes mitä sanoa!

Minä siis rakastan säkkipillejä, ja rumpuja. Niin että Barbarian Pipe Band Italiasta oli.. se OLI! Ja siellä oli myös Muskotti (kotisivunsa), Saltus Gladii, Musicians Ambera, the Sandsacks, Härkätien leikarit ja Greenrose Faire, jonka seurasta saamme nauttia myös ensi viikonloppuna.

Yövyimme kaverin luona Kouvolan lähellä, siellä oli mm. tyylikäs lammas. Ja kaksi muuta lammasta. Meillähän piti olla viikinkinteltta valmiina näille markkinoille, mutta ei olla ehditty edes aloittaa sen tekoa. Onneksi oli hyvä yöpaikka, niin puhki oli markkinaperhe, aamuvarhaisesta myöhäiltaan kun tehtiin kauppaa molempina päivinä.

Olin muuten Finntrollinkin keikalla, yllättäen. Keikan lopuksi oli hieno tulenpyöritysnäytös ja komia pyroshow. Huomatkaa asiallinen look. (Oliko vähän mummo olo, oliko?) Kyllä katselin kauhunsekaisella ihastuksella kun perheen karvaisin jäsen (joka ei ole Ville) meni ison tukkansa kanssa mukaan sinne moshaavan joukon keskelle, enhän minä edes osaa niitä termejä enkä käsitä miten joku uskaltaa...

Näin varmaan elämäni kauneimman tatuoinnin! Sen on tehnyt Pete Voutilainen One Eye Tattoosta ja se esittää kantajansa isoäitiä. Kyllä taas tekis mieli ne siivet saada, tai jotain.

Naapurissa Tippetin kojulla oli makkaratauon mittainen tiukka vartiointi, kiitos Vaskikorun Tommin ;)

Mutta summa summarum - ihanaa! Ja olen hengissä!

Nädalavahetusel keskaeg laat, Kouvolas. Tantsin ka, noh justkui natuke, ja see muusika seal oli ülihea! Ma arvan et muusika abil olengi veel elus :)

3 kommenttia:

Kirjailijatar kirjoitti...

Sinulla on tuo varsin toimiva aikakone :) Kauniisti lankeaa valo tuossa ratsastuskuvassa, sitä ihailin.

Maahiska kirjoitti...

Aikakone totta tosiaan. Harmi ettei markkinaYLEISÖ ole pukeutunut oikein! Sepä vasta olisi metkaa!

Maahiska kirjoitti...

Ratsastuskuvasta juuri huomasin että kadonneet kengät OLI käytössä Kouvolan majapaikassa :D Aina kannattaa ottaa kuvia!